10 veje til et bedre liv

10 veje til et bedre liv

Jeg har tidligere udgivet disse, men her er en let omskrivning ud fra det jeg ved nu.

#1. Vær åben for nye ideer og villig til at ændre din opfattelse af ting.

Det er vigtigt, at man ikke bare lukker af for alt nyt. De mennesker, der omfavner og modtager nye ideer, er også dem der får mest ud af livet. Du behøver ikke være enig, men undersøg dem og brug det du kan. Jeg siger tit du skal elske enhver ide i 5 minutter, bare for at mærke om den er god.

#2. Husk der er ingen rigtig måde at leve på.

Når du ser andres liv, så husk dit liv er ikke mere rigtig eller vigtigt end andres. Vi er alle vigtige sjæle. Det kan være andre lever på en anden måde, som er rigtig for dem. Hvis ikke andre skader nogen, så har de lige så meget ret til deres liv, som du har til dit.

Byg hellere bro mellem dig og andre, også dem der er anderledes. Det er der, du lærer mest. De lever det liv de kan med de evner de har.

#3. Efterlad verden i bedre stand en da du kom ind i den.

Husk at jorden er en levende organisme, som vi har til låns. Det er ikke vores til at ødelægge. Lev det bedste du kan i pagt med naturen og de mennesker, du deler jorden med.

#4. Lev dit eget liv og ikke andres.

Alt for mange mennesker glemmer, at de skal leve deres liv og skabe deres egen succes. Når du vil have succes så omgiv dig med mennesker, der har succes inden for deres felt. De er ikke bedre. De har bare fundet deres måde at gøre det på. Det kan du ved at være dig selv, ikke ved at kopiere andre i at være dem. Du kan ikke få succes ved at prøve at være andre.

#5. Brug ikke tiden på at fortryde og bære nag.

Alt for mange mennesker bruger deres liv på, at være sure over ting der er sket eller ting de ikke fik. Det er spild af tid, hvor energien går til dem der gjorde ondt på dig. Brug tiden på at skabe din egen verden og kom videre fra det sted. Man kan godt lade være med at fortryde og bære nag, men stadig huske. Tiden healer ikke alle sår, accept gør.

#6. Behandl andre som du vil behandles (og smil)

Husk, at det gode du sender ud, får du godt tilbage. Hvis du er negativ og hård ved andre, kommer det samme tilbage. Ikke nødvendigvis inden for kort tid, men det kommer. Vær sød, hjælpsom og venlig, det betaler sig. Smil til andre, for smil avler smil.

#7. Blod er altid tykkere end vand, hvis altså de kan opføre sig ordentligt.

Jeg har altid hørt, at blod er tykkere end vand. Det er nemt at sige, men hvis man ikke føler sig elsket, bliver mishandlet, eller i det hele taget ikke nyder selskabet, skal man finde ro i at sige fra. Det skal ikke være en sur pligt, at man holder fast i familie. Husk at være dig! Husk at omgive dig med mennesker, der elsker og løfter dig.

#8. Omfavn forandring

Husk at forandringer gør os stærkere. De lærer os at udvikle os til bedre mennesker. Det lærer os at forbedre os selv, og se ud over vores egen næse.

Husk at du kan aldrig krydse et hav, hvis ikke du er modig nok til at miste kajen af syne.

#9. Vær taknemlig

Husk at være taknemlig for det der sker. Selv noget dårligt giver erfaring, og lærer dig at være stærkere. Brug tid hver dag på at være taknemlig over det du har, og de erfaringer der har gjort dig stærkere.

#10. Ingen er perfekte, heller ikke dig.

Alt for mange glemmer at ingen mennesker er perfekte. Det er så nemt at se på andres fejl. Husk at du laver selv fejl, og bliv stærkere af dem. Sig pyt, og lær din medmennesker at blive stærkere af deres erfaringer, i stedet for at grine af dem.

Følg mig her:
Instagram her: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook her: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter her: http://twitter.com/soulguidedk

 

Du kan måske også lide