Hvad du skal vide om valentinesdag

Nu kommer Valentinsdag snart. En dag der virkelig skiller vandene hos mange. Jeg har det underligt med den.

På den ene side kan jeg virkelig godt lide ideen i at huske andre, at sige man holder af dem, og at de betyder noget for en. Den anden side af det er de, som ikke modtager blomster, chokolade og har en der siger; ”jeg elsker dig”.

Jeg hører mange, især mænd, sige, at det jo er en dag opfundet af blomsterhandlere til at tjene flere penge. Og hvad så?

Hvis man ikke synes om det, er det vel et frit valg at lade være med at deltage i dagen. Jeg har en fast aftale med min mand om ikke at få noget af ham. Jeg synes ikke, at det er nødvendigt. Jeg vil hellere have, at han husker mig de andre dage på året, at han husker at sige, han elsker mig og ser mig, når jeg har brug for det.

Valentinsdag er sikkert nok opfundet af en blomsterhandler, men egentlig er det vel målrettet til de, som ikke husker at sige, at de elsker andre til hverdag. Det er mest til dem, som skal huskes på romantik og kærlighed.

Jeg siger altid til folk, at man ikke kan bruge en dag om året til ret meget, hvis man er glemt resten af året.

Så mine ord til jer i dag er at huske alle de andre dage på året. Husk at sige til dem I holder af, at de er vigtige og betyder noget. Der er intet, der slår et smil fra et menneske, der føler sig elsket.

Gå ud i verden og giv kærlighed.

OV26AOMUMI

Du kan måske også lide