90 dages regressions boost for at blive på sporet

Jeg talte med en kvinde I dag. Hun lignede en, der havde snurret rundt om sig selv 14 gange.

Hun prøvede at finde sin lige vej frem mod fremtiden. Det var som om, at hun troede, at hun kunne finde vej, selvom hun var helt svimmel fra al den snurren. Det var kun hende selv, der forventede det, ingen andre gjorde. Hun havde taget en masse projekter ind i sit firma, mest ting startet af andre, og hun endte med at hoppe fra en ide til den næste. Hun blev ikke længe ved den ene ide, før den næste var i gang.

Jeg spurgte den anden verden, hvad jeg skulle sige til hende. De var meget klare i deres ord. Hun skulle finde en plan og blive i den i 90 dage. Hun skulle tage nye planer ind og ikke hoppe fra de planer, hun havde. Jeg har sagt mange gange til hende, at det var fokus, der manglede og ikke 50 nye ideer hver uge. Hun så næsten skræmt ud, da jeg fortalte hvad jeg fik at vide. Alligevel vidste hun, at jeg havde ret.

Det bliver svært for hende at holde fokus på hendes vej i 90 dage. Hendes vane med at hoppe fra et projekt til et andet sidder dybt i hende. Hun er en af de kvinder, der føler, at hvis ikke der bare er lidt kaos, så er der noget galt. Hun bliver virkelig udfordret i at blive på sporet.

Hun vil få en regression om ugen hver uge de næste 90 dage. Der skal ryddes op i gamle mønstre og ting. Dette er for at blive på sporet og ikke springe rundt i andre ting. Det kan også give nøglen til, hvorfor hun føler det er nødvendigt. Hun har aldrig prøvet regression før, og hun er meget spændt.

Jeg ved, at regression er et virkelig godt værktøj for at rydde op i gamle ting, man bærer med sig til dette liv. Mange tror ikke på tidligere liv eller deres påvirkning af dette liv. Det er helt ok, men de fleste, der prøver regression, oplever en helt ny forståelse for sig selv og de ting, der skal arbejde med i dette liv.

Jeg glæder mig helt enormt til at prøve det. Jeg skriver hver gang, vi har haft en session, så husk at følge med og se udviklingen.

Ville du bruge regression til at booste din udvikling?

blossom-1174006_1920_306x200_crop

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Ja! Jeg har prøvet en regression en gang, men jeg kom ikke længere tilbage end til da jeg lå i mors mave. Dette var dog også en ret speciel oplevelse. Jeg vidste ikke at du også kunne/kan “lave”regressioner på dine klienter. Jeg er klart interesseret i at prøve det igen.

    1. Jeg kommer til at køre nogle sessioner man kan melde sig til snart 🙂