Da spirit overtog min server

Da spirit overtog min server

 

Jeg havde min SoulChat torsdag aften. Jeg elsker mine SoulChats, fordi det giver mig mulighed for at besvare spørgsmål fra mennesker, der mangler svar. Mine SoulChats er gratis, og jeg laver to om måneden. En dansk og en engelsk.

I torsdags troede jeg dog, at jeg skulle dø langsomt før min SoulChat. I 18 timer var min server helt ustabil. Den gik ned og op og ned og op igen. Det stod på i 18 timer.

Enhver der kender mig ved, at jeg slet ikke er spor glad, når den slags sker. Jeg vil gøre noget. I dette tilfælde var det der, hvor serveren stod, at de skulle gøre noget. Jeg var meget stresset, for jeg var jo klar over, at jeg ikke kunne holde min SoulChat, hvis jeg havde en server, der var nede og oppe i flæng.

En halv time før min SoulChat skulle starte, var serveren og siden pludselig stabil. Jeg holdt vejret, og det så ud til at være en server, der var oppe, da jeg startede min SoulChat. Der var spørgsmål om job, kærlighed, afdøde og børn. Selv et spørgsmål om, hvornår der ville komme en lejlighed til en.

I over en time svarede jeg spørgsmål, og der var ingen problemer med serveren eller siden. Det var fantastisk!

Jeg sluttede min SoulChat af og inden for 20 minutter efter, gik server og derved side ned igen. Den gik tilbage til ustabil, op og ned og op og ned.

Jeg kiggede på min mand og spurgte, om det bare var mig, der syntes, at det var påfaldende. Han smilte og sagde, at det så sørme sådan ud.

Det kan bare have været et tilfælde, men det var bemærkelsesværdigt. Jeg takkede Spirit for at holde øje med mig, for selvom jeg ikke ved med sikkerhed, at det var dem, så er jeg temmelig sikker på det.

Det er de små ting, jeg ser og oplever hver dag.

Har du prøvet noget, der var påfaldende?

 

Husk at du kan følge Soulguide på twitter her

Du kan følge Soulguide på instagram her

daisies-388946_1920_306x200_crop

Du kan måske også lide