5 ting du bør gøre hver måned

5 ting du skulle gøre hver måned.

Jeg ved godt, at vi lige er kommet over tiden for nytårsfortsæt. Det er meget forskelligt, om folk når deres mål for fortsæt, og derfor jeg har en anden plan, du kan følge.

#1 – Ryd op i din kalender

Sæt dig og kig din kalender igennem. Sæt tid af hver eneste uge til dig selv. Find to timer hver uge hvor du kan lave det, du gerne vil. Det kan være tid til at sove, lægge puslespil, løbe en tur eller meditere. Det vigtige er, at du finder tiden, også selvom du måske ikke har hele to timer.

#2 – Spar og brug få penge på noget stort

Selvom man ikke har en formue, så kan det være godt at spare meget lidt sammen til noget stort. Gennem mange år har jeg ikke haft råd til de ting, jeg gerne ville have men lærte at sætte 50 kr til side, når jeg kunne. Det gav en reserve kun til mig, der langsomt blev større og større. Det er vigtigt at prioriterer dig selv, og her kan du forære dig selv noget, og alle ved, at det, man selv har sparet til og arbejdet for, giver en skøn følelse.

#3 – Lån en bog

Hver eneste måned er det godt at låne en bog og lære noget nyt. Det behøver ikke være en bog om noget kedeligt, men en bog der flytter ved dine grænser. Jeg vil hver måned anbefale en god bog, der kan lære dig noget nyt.

#4 – Ryd ud i dit køleskab

Jeg ved, det kommer til at virke tosset men alt for mange mennesker har ting i deres køleskab, der bare står og udløber. Det er virkelig en god ide at bruge sin tid på det en gang om måneden. Så er der også plads til nye og sunde ting, der kan give energi og glæde.

#5 – Sæt et fitnessmål

Jeg er stor fan af dette mål. Det betyder ikke, at målet skal være en halvmaraton eller at løbe 10 km hver dag. Det kan betyde at skulle gå 1 km om ugen eller at bruge noget tid på at bevæge dig generelt. Jeg er ikke nødvendigvis enig i, at man skal drøne i fitnesscenter eller sætte store mål. Det handler om at finde noget, man kan leve med at skulle.

organizer-791939_960_720

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Kan godt lide dine 5 punkter – de giver god mening og kan let være noget som man glemmer i en travl hverdag <3