90 dages regressionsboost del 2

90 dages regressinsboost del 2

Jeg havde min første regression med kvinden, der skal have 90 dages regressionsboost.

Hun hedder Emily. Hun er businesskvinde og uafhængig, og alligevel har hun svært ved at finde sin plads i verden.

Hun er gift med en skøn mand, som ville hente månen til hende, hvis hun bad om det. Hun har to børn, en dreng og en pige. Udefra ser hendes liv fantastisk ud. Alligevel føler hun sig forkert, alene og forvirret. Mit håb for hende er, at hun kan finde alle brikkerne til sit livs puslespil, gennem sessioner og regression.

Da jeg lavede min første regression med Emily, fortalte hun mig, hvad hun så og oplevede.

Hun var i Schweitz omkring 1849. Hun kunne se bjerge, hvide huse med blå vinduesrammer og roser. Først var hun omkring 8-9 år, og hendes sko var kernelæder med en rem. Hun var i en rød kjole med forklæde. Hun så en stor mand med en ladvogn. Det var hendes far. Han var overvægtig på en usund måde. Han var møller, og han elskede hende rigtig meget.

Hun mente ikke, at hun havde nogle søskende. “Min mor døde, da jeg blev født”, sagde hun.

Hun kunne se en stor mølle, som var kold og klam, når man var inde i den. Hun vidste, at hendes far elskede hende. “Han ændrede sig med årene” sagde hun. Han var hård ved mig. “Han slog mig men ikke før senere I livet”, fortæller hun.

Hun skiftede til enden af det liv. “Jeg faldt ud af kirketårnet, eller jeg blev skubbet. Jeg blev SKUBBET!!” Hun så overrasket og ked ud af det. Hun fortsatte; “jeg var kun 16 år gammel, og jeg døde på grund af noget med forelskelse. Min far var vred. Jeg var der med en, jeg elskede”

“Mit navn er Rachel, men alle kalder mig Elisa, jeg ved ikke hvorfor, men det gør de. Min far slår mig, fordi jeg er den eneste kvinde i huset, og jeg skal klare det hele. Han vil, at jeg skal adlyde ham”

Da vi endte regressionen, var hun overrasket over alle de detaljer, der var, og hvordan det føltes. Hun kunne huske alting.

Vi ledte efter den by, som hun gav navnet på, og vi fandt den. Da vi fandt billeder, var den fuldstændig, som hun havde forklaret.

Jeg spurgte hende, hvad hun troede, hun skulle lære fra denne oplevelse, og hvordan hun ville bruge den i livet?

Først forstod hun ikke helt men spurgte, hvad jeg tænkte. Jeg fortalte hende, at jeg synes hendes forhold til faderen i det tidligere liv mindede meget om det forhold, hun har til sin far i dette liv.

I dette liv har hun ingen kontakt til sin far, fordi hun ikke passer ind i hans opfattelse af, hvad en datter skal være. Elisa, hendes tidligere liv, havde problemer med relationen til sin far, fordi hun heller ikke passede ind i billedet af en perfekt datter. I sidste ende kostede det hende livet. Vi ved ikke om det var hendes far der slog hende ihjel, men forholdet var kompliceret. Hun forstod efter en snak om det liv, hun har nu, i forhold til det liv tidligere, at hun er meget stærkere nu. Hun havde lyttet til sine følelser og stoppet forholdet til sin far og derved talerne om, hvordan hun skulle og burde være. Hun har stået op for sig selv og brudt ud af billedet om at være perfekt.

Pludselig forstod hun, at hun var meget stærkere i dette liv.

Det var en god oplevelse med meget at tænke over.

90 dages regressionsboost del 2

Du kan måske også lide