Adventskalender til dig

Adventskalender til dig.

Den næste tid i bloggen bliver fantastisk!

Enhver der kender mig ved, at jeg elsker at give og glæde. Derfor bliver min adventskalender en stor fornøjelse.

Mandag får jeg lov til at fortælle jer, de 5, der skal have julekalendere tilsendt. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Det bliver sådan, at hver mandag indtil nytår, udlodder jeg en adventsgave. Der vil være indlæg og sjove ting hele december. Jeg glæder mig uendeligt meget til, at dele det med jer.

Det vil sige, at mandag den 30. november udlodder jeg en 30 minutters session med mig. Mandag den 7. 14. og 21. december udlodder jeg en 30 minutters session med mig. Det er i alt 4 gange 30 minutters session, der bliver givet væk til jer fantastiske læsere.

Den 28. december kan du vinde en hel times session med mig. Der trækker jeg lod mellem alle de, der har deltaget ved de andre adventsgaver. Hvis du har deltaget ved alle 4 adventsgaver, så har du altså 4 gange en chance for at vinde den 28. Du kan også vinde den 28., selvom du har vundet en af de andre gange.

Derudover kommer der i december en ny gæsteblogger, “Marias Sundhedshjørne”, samt min ønskeliste med ting, som jeg kan anbefale at ønske sig til jul. Og meget, meget mere.

Hvis du vil vinde en session, så følg med hele december. Har du husket at være med i julekalender-konkurrencen? Ellers så kan du se den her.

adventskalender til dig

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Du er bare en fantastisk kvinde 🙂 jeg er da bare heldig at kende dig. En kanon ide du har fået her, håber jeg er en af de heldige 🙂