Afdødekontakt midt i livesession

Afdødekontakt midt i livesession

 

Jeg var live I min medlemsklub for nylig

Det var bare for at checke ind med dem, og give dem noget indsigt i næste uges emne. Vi har et nyt emne hver eneste uge. Lige pludselig gabte jeg igen og igen. Hvis man ikke kender mig kunne man tro, jeg var træt, og at jeg slet ikke havde sovet nok. Det var slet ikke tilfældet. Det er afdøde, der kommer på besøg. Det er ikke fordi, at jeg er træt, når de går igen, det er blot et tegn.

Der var kun 4 mennesker online, så jeg vidste, at det var til en af dem. Det var til en kvinde, jeg holder meget af. Hendes svigermor kom for at fortælle mange ting. En besked om kærlighed som var overvældende og bevægende. Hele hendes besked var kærlig og kommunikerende. Kvinden var nødt til, at kommunikere hvordan hun følte og hvordan ting sled på hende.

Denne utroligt spirituelle kvinde er helt igennem inspirerende. Hun gør så meget for andre, og har til tider brug for at blive husket på, at universet er bag hende. Hendes svigermor var så kærlig, og fortalte at det hele blev ok, hun er elsket.

Jeg ved hun, at havde særlig brug for den connection, da denne tid er ekstra hård i hendes liv. Hendes svigermor var meget ihærdig omkring kommunikation og udtryk. Universet er et magisk sted fordi, når du har det sværeste problematikker og tider, gør de alt for hjælpe.

Jeg elskede, at vi havde besøg af hendes svigermor i dag. Vi har før haft besøg, og afdøde kommer ofte når jeg er live.

En gang for en rums tid siden havde jeg orber flyvende om mit hoved. Det var helt vildt, at se dem flyve rundt mens jeg talte. Normalt er det bare mig der ser afdøde, men denne gang fik alle lov til at se dem. Jeg elsker det!

Mit liv er fyldt med de her små magiske øjeblikke.

Jeg er meget velsignet. Jeg får lov til at kommunikere hvad universet gerne vil sige.

Hvilken afdød ville du gerne have kontakt til ? 

Du kan måske også lide