Alkohol og hæmninger

Jeg var til et socialt arrangement med 16 fantastiske kvinder. Jeg ender tit i en samtale om hvorfor jeg ikke rør alkohol.
Jeg starter normalt med at sige jeg ikke drikker. Det her var kvinder jeg gerne ville vidste mere om mig. Jeg sagde til dem at det er ikke særlig sjov at være på clairvoyant som mig og miste sine hæmninger.
Der er altid nogen der synes det ville være spænende at opleve mig uden hæmninger. Jeg har ikke drukket siden 1993 og rør ikke engang rødvinssovs. Jeg vil ikke løbe en risiko.
Jeg er meget kontroleret i min hverdag og passer på ikke at sige ting jeg tænker og får ind. Hvis jeg er en tur i Netto og ser på hende i kassen kan jeg mærke hendes følelser, jeg hører de døde der gerne vil sige noget til hende og får lidt ind om hvad hun skal gøre for at få det bedre, nogen gange får jeg også ind hvis der er sygdom. Normalt lukker jeg af for det og får intet ind, men det er ren kontrol. Hvis jeg sætte mig og koncentrerede mig ville jeg få meget mere ind end “bare” det normale jeg lige har beskrevet.
Der ud over kan jeg se folks energifelter og kan se informationer den vej. Jeg kan mærke om det folk siger passer, både i forhold til ægthed, ærlighed og troværdighed. Igen er det kontrol at udelukke det.

Med alt det forklaret tegner sig et billede af en hel del kontrol. Hvis man valgte at fjerne min kontrol og hæmninger ville der være fuld udblæsning.

Jeg har prøvet det nogen gange når jeg har været i operation og har fået medicin. Jeg siger lige det jeg får ind og jeg kan ikke helt skelne mellem levende og døde. Jeg taler med dem der taler til mig hvilket ikke altid er de levende. Jeg siger til folk alt hvad jeg får ind i det sekund jeg får det. Der kan være  traumer, afdøde folk ikke har sluppet, afdøde der ikke har sluppet folk, problematikker, helbredsforhold, men også gode ting og fremtidens udsyn.

Det bliver til en vis grad styret fra spirit hvad der kommer ind, men med det sagt er det vigtigt for mig som person ikke at sige noget i åbent forum. Det er ikke altid vil andre skal høre det eller de er ikke helt der hvor de vil se indad.

Jeg kan ikke lide at drikke fordi jeg vil gerne styre hvad der kommer og hvornår jeg siger noget. Oven i alt det her kommer en personlighed der godt kan lide at leve på kanten. Det kan blive meget ubehageligt.

Jeg drikker ikke for jeg kan lide den kontrol jeg har og de hæmninger jeg giver mig selv.
Der er mange grunde til folk drikker, men jeg har meldt mig ud af den verden hvor alkohol er en faktor.

Det er vigtigt for mig ikke at få alkohol, men det betyder jo ikke jeg dømmer andre og deres alkohol.

Selskabet med de 16 skønne fantastiske kvinder bød på mange input og døde der ville tale. Heldigvis er jeg velsignet med nogen briliante kvinder i mit liv så de tog det i stiv arm.

Du kan måske også lide