Tag dig selv alvorligt og en vinder

Tag dig selv alvorligt  og en vinder.

En kvinde skriver til mig, at hun har et kæmpe problem. Hun skal ud og synge, og det er noget skidt med hendes stemme. Hun spørger, om jeg vil fjernheale hende.

Det vil jeg rigtig gerne, og som altid så beder jeg først spiritverdenen om at fortælle mig, hvad der er galt. De giver mig straks en helt klar ide om, hvad der er galt.

Hun har som så mange andre været til julefrokost. Normalt tænker de fleste så, at hun nok har drukket og snakket så meget, at hun ikke har nogen som helst stemme tilbage.

Desværre handlede det om noget helt andet. Hun havde følt sig forkert, ensom og udenfor. Hun var blevet behandlet som om, at hun var skrøbelig og endte med at tænke, at hun var helt forkert på den.

Spirit fortalte, at hun havde brug for at tale og skrige alle de følelser ud, alle de ord der ikke var blevet sagt til julefrokosten. Alle ord om at være udenfor ikke at være skrøbelig, og de ord der forklarer, at hun føler sig ensom, når der bliver talt ned til hende.

Min tanke er, at de, der har været sammen med hende, slet ikke har opdaget det. De har sikkert tænkt, at hun skulle passes på, og at hun havde brug for omsorg.

Jeg skrev til hende, at hun skulle tale, råbe og skrige de ord og følelser ud der hang sammen med hendes julefrokost.

Hun skrev med det samme, at det gav absolut god mening, og at det allerede var bedre med halsen.

Jeg møder mange som tror, at de er syge, når det egentlig handler om at sige fra, være grænsesættende og selvstændig. Det er et virkelig godt eksempel på, hvordan kroppen og sjælen hænger sammen. Det er så uendeligt vigtigt at tage sin krop og følelser alvorligt.

Har du lært at tage dig selv alvorligt?

og nu vil vinderen af  1. advents konkurrence. Jeg har trukket en vinder af 30 minutters session.

Det er Gitte Seloy. Vær sød at skrive til mig enten her eller på facebook så vi kan aftale noget.

Kik med på mandag hvor jeg trækker endnu en vinder af 30 minutters session. Den 27. december trækker jeg en vinder af 1 times session, mellem de der har deltaget hele året, og i advents konkurrencerne.

Hver deltagelse gælder så hvis du deltager i alle 4 advents konkurrencer har du 4 lodder.

God weekend.

Tag dig selv alvorligt for det gør din krop og en vinder

Du kan måske også lide

3 comments

  1. hmmm…. Den ramte plet idag. Om at blive behandlet som en stakkel når det man i virkeligheden er, er at være stærk. Jeg har sagt fra!! Og det føles godt. Men tænker…. Vil jeg mon nogensinde lære at undgå de situationer??
    Glædelig 4.december ❤️

  2. jeg ønsker healing til mine øjne ..kan du klare det gennem fjern healing
    kærlig hilsen fra Elisabeth Meldgaard