Intuitive Counselor

Sofiia Bjerre

Link til web: http://sofiiabjerre.dk

Gennem fokuseret samtale opdager og opløser vi energetiske blokeringer og modstand der sidder som stress og propper i dit flow. Du opnår lethed og frihed, og får adgang til de kreative ressourcer som propperne har lukket af for. Og kan herefter skabe samklang mellem længsler, og resultater. Jeg er lyttende, og bruger intuition, analyse og særlig viden om lovene om at føle ubetinget kærlighed til at guide dig til de resultater du længes efter.

Jeg er intuitive og spirituel mentor, Life og businesscoach, Theta Healer og numerolog, meget strategisk anlagt og arbejder derfor målrettet med business og karriere hos mig og andre. Jeg driver en entreprenør virksomhed ud over min mentor virksomhed, sidder i en bestyrelse og arbejder med investeringsprojekter.

Der er 10% på enkelt sessioner til medlemmer, og forløb (5 sessioner er der 20%)

Tilbud til medlemmer derudover kan vi aftale. der kan evt. gives reduceret pris ved foredrag og workshops, hvis nogen spørger og samler en flok. Det kommer.

Camille Vienne

www.igotyobody.dk

Jeg bruger bevægelse, samtale, energi og berøringsteknikker som redskaber, der giver mulighed for at ændre de blokeringer, som du har i din krop og i dit liv.

Vi kunne kigge på:

Roden til at din krop, har de symptomer den har?
Åbne din indre power, og din krops fulde potientiale?
Er der noget i dine omgivelser eller fortid, som din krop reagerer på?

Det er DIN session, så hvad vil du gerne have ud af den?
I en session kan du få værktøjer, du kan bruge resten af dit liv.

Book din session på:
Email: info@igotyobody.dk
Tlf: 30 24 49 88

En session koster 1150 kr.
5 turs-kort koster 5280 kr.
Medlemmer af Soulguide Plus får 20% rabat.