Kranio sakral terapi

Kranio Sakral Terapi er en blid behandlingsmetode, som kan hjælpe på utallige lidelser der belaster kroppens balance og centralnervesystemet. Behandlingen støtter kroppens evne til at helbrede sig selv. Behandlingen starter med en samtale hvor du fortæller hvilke symptomer/smerter du gerne vil hjælpes med.

Stine Watkins,

tlf. 31189616, Odense SØ

En konsultation varer ca. 2 timer. Jeg tager godt imod kunden med en kort snak om kroppens vanskeligheder, hvorefter behandlingen går i gang på min briks med ca. 90 minutters behandlingstid.

Prisen er 300 kr. Jeg giver 10 % til Soulguide Plus medlemmer.

Min praksis ligger i et rekreativ, naturskønt område med søer, dyreliv og højt til himlen.

Kraniosakral terapien er velegnet til en lang række fysiske og en del psykiske problemer, fx stress og stressrelaterede sygdomme, begrænsninger i sanse- og bevægelsesapparatet, efterbehandlinger af trafikulykker eller operationer og migræner. Pres og blokeringer i hele centralnervesystemet befries og der genoprettes ro og gode energier til helingsproces af krop og sind.

Behandling er en blid kropsbehandling med dybdegående virkning i muskel- og skeletsystem, kredsløb- og lymfesystemet, åndedræt, hjerne og rygmarv.