Betingelser

Prisen bliver udregnet pr. spørgsmål, udfra priserne listet herunder.
Formularen forsøger at regne prisen ud for dig, men gør dette ved at tælle antal linieskift. Tryk derfor ikke unødigt på ‘Enter’ når du stiller spørgsmål.

– 1 spørgsmål, 150 kr.
– 2 spørgsmål, 250 kr.
– 3 spørgsmål, 350 kr.
– 4 spørgsmål, 425 kr.
– 5 spørgsmål, 500 kr.

Hvad er så ét spørgsmål?
Et spørgsmål er et emne.
Stiller du derfor spørgsmålene ‘Får jeg snart en ny kæreste?’ og ‘Kender jeg ham i forvejen?’ betragtes de som ét spørgsmål, da du lige så godt kunne have skrevet ‘Bliver min nye kæreste, en jeg kender i forvejen?’
Læs derfor dine spørgsmål godt igennem, før du sender dem ind, så prisen bliver korrekt.

Har du flere spørgsmål, eller er du usikker på hvor meget du vil vide, kan du kontakte migmed henblik på en privat sitting. En sitting tager omkring en time. og koster 1000 kr.

Handel med Soulguide

Al handel med Soulguide forudsætter accept af disse betingelser.

Brugeren har ved markering i feltet “Jeg har læst og accepterer betingelserne” vist at betingelserne både er læst og accepteret af brugeren.

Ved accept, er der indgået en aftale mellem brugeren og Soulguide. Brugeren, såvel som Soulguide, er bundet af vilkårene i aftalen.

Bankoplysninger

Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg.nr: 6686
Konto nr: 0012355319

Ydelse

Soulguide yder kun åndelig vejledning. Vejledningen er et udtryk for hvordan situationen ser ud, netop som det clairvoyante medie “tuner ind”.
Det vil derfor ikke nødvendigvis udforme sig, som der er blevet beskrevet – Det afhænger af dine handlinger, med den nye viden du har.

Ved sygdom og/eller helbredsrelaterede spørgsmål, skal brugeren altid søge faglig hjælp hos f.eks. læge, psykolog eller lignende.

Brugeren har ret til at ophæve aftalen, såfremt der ikke er modtaget svar ti (10) dage efter betaling er modtaget. Brugeren skal dog skriftligt, eller via e-mail, gøre opmærksom herpå.

Såfremt indbetalingen ikke stemmer overens med ydelsen, forbeholder Soulguide sig ret til

  • A: Tilbagebetale overskydende beløb
  • B: Ikke besvare flere spørgsmål, end der er indbetalt for

 

Fortrydelsesret

Soulguide leveret en specialtilpasset ydelse, i form af en åndelig vejledning til brugeren.
Ifølge Forbrugeraftaleloven kapitel 4 §18 omfatter fortrydelsesretten ved fjernsalg ikke specialtilpassede produkter og ydelser.
Der tilbydes derfor ikke fortrydelsesret på ydelser leveret af Soulguide.