Bliver dine ting også væk?

Bliver dine ting også væk?

JEG BESVARER IKKE KOMMENTARER HER! AL BOOKING AF SPØRGSMÅL OG FORSVUNDNE TING SKAL IGENNEM BOOKING OG “ET SPØRGSMÅL” 

Min evne som tingfinder har været sat på prøve næsten hver eneste dag, siden jeg skrev om det sidst. Der har været fjernbetjeninger, som er ubehjælpeligt væk, eksamensbeviser, nøgler, høreapparater og andre sjove ting.

Jeg elsker det men har også haft en kamp med at sammensætte de hints, jeg fik. Til tider synes jeg godt nok de skal være skarpere til at give spor, og jeg skal være skarpere til at modtage dem.

Jeg blev spurgt af en kvinde om hendes eksamensbevis. Det var pist borte, og hun manglede det desperat. Jeg sagde, at det lå i en flyttekasse, og det andet, de viste, mig var grønt. Det var ligesom filt på en gammel skrivepult eller et eksamensbord. Jeg fortalte hende, at det var uden tvivl den kasse, hvor der var grønt lige ved siden af. Jeg fik ikke andet at gå efter og var temmelig uimponeret. Hun sagde, at hun måtte lede blandt de flyttekasser, de havde.

Et par dage senere får jeg en besked fra hende om, at hun har fundet det. Hun skrev:

”De er FUNDET. De lå i en flyttekasse, og der var noget grønt flere steder omkring kassen”.

Det var så skønt, at hun fandt dem og at jeg kunne hjælpe til at finde dem.

En anden virkelig sjov historie er jeg blev spurgt om at finde et par nøgler, som var virkelig vigtige. Jeg fik nogle meget underlige spor. Jeg tænkte, at det gav på ingen måde mening. Det var ikke engang sådan, at jeg tænkte, at der var meget at gå efter. De gav mig billeder af sort, helt og aldeles mørkt og vand. Jeg tænkte først at det var en mørk aften i regnvejr, de var tabt. Det næste, de gav mig, var et billede af en sofa/sovesofa, hvor jeg så lige under kanten nede på gulvet. Jeg fortalte, jeg så, at de lå under en seng udenfor i regnvejr en mørk aften. Det gav absolut ingen mening overhovedet. Hun skrev tilbage:

”Altså helt gal på den var du ikke. Den lå i den taske, vi havde haft med til svømning forrige søndag. Altså mørk og vand (svømmetøj). Tasken lå på en reol ved hendes seng – derved sengetøj og en kant”

Jeg var fuldstændig lamslået over, at jeg havde fået de rette spor. Jeg elsker, at nogen kan få de spor, jeg giver, til at give mening.

Min læreproces er stor og hver eneste gang lærer jeg lidt mere. Der er også gange hvor jeg slet ikke har fået de rigtige spor, men i efterrationalisering har jeg alligevel. Det kommer meget ned til at tolke.

 

Du kan måske også lide

68 comments

 1. Åh Astrid. Jeg har stadig ikke fundet min bilnøgle, som du nok er noget træt af. Den er ikke i nogen tasker og jeg kan ikke finde dem under et sæde udenfor vores hjem, som er de to spor, der er kommet hidtil.

  Til gengæld har jeg gået tur med Albert til aften, så selvom vi ALDRIG skulle finde bilnøglen er du stadig et mirakel i dig selv! Knus

 2. Nu mangler vi bare stadig fjernbetjeningen til vores kg 50″ smart tv der har været væk siden juli

  1. Jeg har mistet en sort lille USB-nøgle, hvor der ligger nogle talkoder på. Det er nogle koder der bruges til et bestemt (og dyrt..) program, og er omkring 10.000 kr værd. Vi har ledt alle steder, men kan ikke finde den! Kan du hjælpe?

   1. Jeg kan desværre ikke hjælpe alle i min tråd her. Du er velkommen til at skrive under menu punktet “stil et spørgsmål”

 3. Jeg er sikker på at du nok skal få ret i at de nøgler vi leder efter ligger på det sted, som du beskrev. De er ikke fundet endnu men….. 🙂

 4. jeg mangler to vigtige ting . En brun mappe/ringbind med alle ( og de eneste billeder) jeg har fra min barn- og ungdom. Og de eneste billeder jeg har fra min skøjtekarriere. Derudover mangler jeg en Georg Jensen ring købt efter min fars død til minde om min ligeledes afdøde mor. Har ledt i flere år , men forgæves

  1. Mappen kan findes, men det er hos en de kalder bror. Hvis du har en bror ville jeg starte der ellers hos en god ven der er som en bror.
   Ringen får jeg ikke at vide hvor er, men den kommer frem når den skal.

  2. Hjælp!
   Min søsters ekstranøgle til hendes hus, og eneste nøgle til hendes båd er forsvundet efter jeg kom hjem fra ferie i Thailand. Mine egne nøgler lå i samme bundt, please hjælp da Jeg ikke nænner At konfrontere hende med det:-/
   Tak I håb om bare den mindste ledetråd?

   1. Jeg har en menu der hedder stil et spørgsmål. Der kan du stille et spørgsmål. Som jeg har skrevet i indlægget kan jeg desværre ikke besvare alle spørgsmål der i forlængelse af indlægget.

 5. Ak. Et massivt armbånd i guld. Det er smedet af bl.a. Mine bedsteforældres forlovelsesringe og meget andet familieguld, og jeg kan simpelthen ikke nænne at fortælle min mor, at det er mistet. Har ledt elle vegne. Det forsvandt for cirka et år siden, mens jeg var stresset.

  1. Armbåndet er lagt i en taske, en rød taske. Det er som om den er inde i foret eller en lille lomme. Der er også en ring du mangler, men den er tabt helt. Du kan godt finde armbåndet, jeg kan godt tro det er en venindes taske.
   Jeg tror det kommer frem men hvis du ikke aktivt leder kan der gå op til 2 år.

   1. Det var et fint spor. Jeg vil begynde at lede lidt mere aktivt – og giver lyd, hvis det dukker op. Tak.

 6. Hej Søde skat.
  Jeg mangler virkelig mine Dan Brown bøger. De er lånt ud og jeg kan ikke huske til hvem. Alle jeg har spurgt siger at de ikke har dem. Hvor mon de er henne ?
  Knus og tak for alle dine skønne og dejlige indlæg og svar! I love it and I love you!

  1. Du får dem ikke retur :/ Jeg ville gerne sige noget sjov og glad men det er ikke nogen du får at se igen, men mindre nogen ændre sig.
   Tak for de søde ord

 7. Jeg prøver lige, selv om der er gået dage siden dette oplæg. Kan hjælpe andre med at finde ting ind imellem, men har svært ved det når det drejer sig om mig selv….
  For flere år siden mistede jeg min arbejds nøgle. Jeg boede et andet sted på det tidspunkt, på landet, havde et andet liv. Ledte udenfor huset, men fandt den aldrig. Den er stadig vigtig.

  1. Jeg får en klar følelse af at den er tabt og væk. Den er begravet i noget jord. Den bliver ikke fundet

 8. Hej.
  Jeg mangler 2 ting, en cykelpumpe og et kort.
  Jeg brugte cykelpumpen i går, jeg kan ikke finde den. Jeg har ledt alle steder, jeg ved den er i huset. Den skulle gerne findes hurtigt, da jeg sælger den – og har en mulig køber.
  Den anden ting er et kort, det skal hænge ved siden af de andre 6 kort på væggen. Det er nogle måneder det blev væk, jeg havde sat alle mine 7 kort op på væggen med tape, 3 af kortene hænger stadig på væggen da jeg vågner, de andre 3 finder jeg i min seng, men det sidste kort kan jeg ikke finde. Jeg savner det, da det ser temmelig åndsvagt ud, at der mangler det ene kort.
  Hvor mon disse ting kan være?

    1. Desværre så er det ikke så simpelt. Jeg besvarer rigtig mange ting og det er lang tid siden jeg skrev øverst i tråden at den er lukket for nye spørgsmål, derfor kan jeg desværre ikke besvare alles spørgsmål.

 9. Jeg har en så simpel ting som en dvd med Mama Mia den kan jeg bare ikke finde, har set den efter vi flyttede hertil hvor vi er nu,men den er bare væk og den gør mig så glad så har sådan en lyst til at se den 🙂
  Kan du hjælpe??

 10. Det jeg bliver vist er et kontor/ved et skriveord ed computer hvor er er en æske eller en boks i pap. Jeg bliver vist lilla Jeg tror den er lagt der fordi den skulle gemmes. Jeg kan godt tvivle på om det er en god ide at vise den videre.
  Du kan også stille spørgsmål oppe i menuen stil et spørgsmål.

  1. Fair nok. Jeg ved ikke om det så er en anden dagbog men jeg er nu ret sikker.

 11. Hej . Jeg mangler en halskæde i hvidguld med et hjerte med sten i 🙂 den betyder rigtig meget for mig og forsvandt da jeg tog den af for 6 år siden , dagen hvor vi skulle giftes . Det var en mors dags gave fra min mand og vores børn 🙂 sidst jeg så den lå den i vores vindueskarm på badeværelset . Bor i et gammelt apotek 🙂

  1. Hejsa,
   Jeg får en følelse af at den er i gulvet. Det lyder ret sort kan jeg godt synes. Den er i gulvet siger de.

   1. Tusind tak , så må jeg igang med at lede . Bor i et hus på næsten 500 kwm 🙂 de kan ikke sige lidt om hvilken rum det Evt kunne Være i ?

     1. Super.når du siger i gulvet , er det så sprækker du tænker på og vil det være muligt at finde den ?

 12. Hej.

  Normalt er jeg ikke meget for clairvoiance eller andre som siger de kan finde mine ting, men er nu blevet ret desperat. Min mor fik en guld halskæde foræret i dåbsgave, men ingen af os kan finde kæden og det er hun meget ked af, vi er overbeviste om den er hjemme ved hendes forældre men vi ved ikke hvor vi skal lade. Håber meget du kan hjælpe

  Med venlig hilsen

  Camilla kristensen

  1. Jeg har skrevet jeg ikke svarer men jeg gør en undtagelse her. Normalt skal man gå ind i menuen Stil et spørgsmål.
   Jeg bliver vist flere ting. Jeg bliver vist et loftsrum, det betyder normalt at det er på loftet men det kan også betyde det er øverst i et skab. Jeg tror ikke den er hos hendes forældre, men hos hende selv. Jeg bliver vist en æske i en æske.
   Det er et sted med andre gemme ting, som er nærmest en tidskapsel.

   Det er hvad jeg umiddelbart får ind når jeg spørger.

   1. Hej alicia
    Tak for svar det vil vi prøve og så krydser vi fingre

 13. Vi har haft indbrud Mortens aften og i mandags fandt jeg ud af, at vores eksterne harddisk med billeder fra ca de sidste 7 år også var væk, hvilket jeg er meget ked af, da det er billeder fra konfirmation, bryllup, afdøde forældre og bare de sidste mange års billeder af vores børn. Politiet kan ikke løse det, selv om der er flere håndtryk på væggene i vores hjem. Vi mistænker det er nogen fra lokalområdet, der har lavet indbrud, da IPads, computere, pels osv. Ikke var taget, men blot kontanter, en gammel iPhone (også med billeder) og så denne uerstattelige eksterne harddisk :'(

  Vh Gitte

 14. Hej. Min datter fik i julegave et sæt langærmet og langbenet ski/sportsundertøj.

  Nu er trøjen væk og jeg synes jeg har ledt alle steder.

  Har du mulighed for at hjælpe?

 15. Hej. Min mor mistede en dag 1500 kr hun lige havde fået i hånden. Hun var kun gået fra gårdpladsen og ind i køkkenet. Hun har ledt over alt, og i gården. Et par dage efter mistede hun også vores gulerods skræller. Hun stod kun ved vasken, men den var alligevel væk. Hun har kigget skrællet igennem for at se om den var der

 16. Jeg er simpelthen i vildrede. Vi er for nyligt flyttet til udlandet og i Tyrkiet også flyttet fra en lejlighed til en anden. Men nu står jeg og kan ikke finde mit Pas. kan du fortælle mig hvor det er?

 17. Hej.
  Vi har mistet 18.000kr. Vi gemte dem, da vi boede ovenpå, mens vi renoverede stueetagen. Vi er overbevist om at vi gemte dem sammen med noget tøj, men vi kan ikke finde dem nogen steder.
  Det er ca 2 1/2 år siden nu.
  Kan du se hvor de er henne nu?

  1. Jeg har desværre ikke mulighed for at besvare alle de henvendelser jeg får på denne tråd. Derfor henviser jeg til den menu der hedder “stil er spørgsmål”.

 18. Ulykkerne regner ned over mig pt på det personlige plan. Og oveni det hele er mine briller blevet væk. Jeg købte dem sidste år og er virkelig glad for dem. De er af plastik og mørkeblå. Og jeg er virkelig ked af at de er væk for min økonomi er ikke til nye briller lige nu :,(

  1. Normalt henviser jeg folk til min “stil et spørgsmål” menu, men jeg kan fortælle dig at det de viser mig er at de er .. det ligner en lomme i en skjorte. Det er som om de er i en lomme i en skjorte der er hængt på plads. Det virker sikkert tosset men jeg ville tro de var i en jakke/skjorte i et skab 🙂

 19. Jeg har mistet min forlovelsesring og har brug for et hint om hvor jeg skal lede. jeg har skrevet i stil et spørgsmål men kom ikke frem til noget sted hvor jeg kunne betale. du må meget gerne bare skrive om du kan hjælpe.

  1. Det står under betingelserne 🙂
   Din ring er ved et ben på noget der ligner et skab på et badeværelse.
   De viser mig badeværelse og et bordben eller ben til et skab.

 20. Hejsa! Mit navn er Asta! Jeg er 11 år gammel. Mit legetøj er væk. Det ser således ud: Lavet af elastikker (Hårelastikker armbåndselastikker og husholdningselastikker) Det er vidt stof på formet som en nederdel. Elastikkerne er sorte. Som ben har den en hårnål som er blå med en blomst på hvis blade er faldet af. kun 3 tilbagde. Midstede legetøjet for 2 dage siden i mit hjem er jeg sikker på.

  Vær sød at hjælpe mig!!!

  1. Hej 🙂 Jeg ville rigtig gerne have tid til at svare alle men det kan jeg desværre ikke. Jeg håber du finder dit legetøj igen.

 21. Min datter har desværre mistet hendes elskede sovebamse i Legoland i onsdags, håber du kan hjælpe hende, så hun ikke skal være så ked af det ved sengetid. Det er en lille slatten(godt brugt) lysebrun bamse med hul i næsen og forbinding på det ene ben. Krydser fingre for at du kan hjælpe. På forhånd tak

  1. Jeg ville rigtig gerne have tid til at besvare alle henvendelser jeg får i denne tråd men desværre ikke.
   Alligevel vil jeg gerne hjælpe når nu det handler om en bamse der er blevet væk fra sin ejer. Den er samlet op i Legoland, sådan som jeg får det vist, og ligger et sted hvor man kan finde det. Jeg bliver vist som om der er en pæl eller lignende ud for indgangen til hotel legoland. der hvor toget kører og de små legohuse i landet ligger.

   jeg håber det giver mening. Den bliver vist afleveret i informationen. Der ville jeg starte.

   1. Tusind tak for svar.
    Vi har desværre ikke fundet bamsen i Legoland eller ved andre hoteller i Billund. Kan du evt se andet? Mvh. Elva

    1. Det billede jeg fik af den var ud for hotel Legoland inde i selve Legoland. Jeg får ikke noget billede af den nu, desværre. Jeg kan godt tro nogen har taget den.

 22. Jeg ved du skriver at du ikke længere kan besvare i kommentarfeltet men jeg er desperat, har mistet min forlovelsesring i dag på arbejde. Jeg tager den altid af på toilettet når jeg skal vaske hænder, men glemte at tage den på igen. Da jeg opdagede det 2 timer senere og løb ud efter den var den væk. Jeg har sendt kæmpe eftersøgning ud i den bygning jeg arbejder i, men ingen har set den. Jeg er så ulykkelig og bange for at der er nogen i huset som har stjålet den. Jeg har sendt dig en mail og betaler gerne, jeg vil bare gerne vide om jeg kommer til at få min ring igen 🙁 Jeg skal prøve brydekjoler i morgen og er helt ødelagt over at min ring er væk.

  1. Det er rigtig jeg normalt ikke besvarer her inde, men forstår også godt din panik.
   Din ring er blevet taget af nogen, men jeg får en følelse af at du får den igen. Jeg får ikke følelsen af at den er helt væk.

   Jeg ved godt ringen betyder meget for dig, men husk at den er “bare” en ting. Jeg ved det er en ringe trøst. Den kommer til dig i næste uge. Jeg går bestemt ikke en følelse af at den er helt væk.
   Jeg håber den kommer hurtigt til dig.

   1. Der er desværre ikke nogen der har henvendt sig, kun nogle som spurgte om vi har tjekket alle muligheder af poser, spande, gemmesteder og våndlås på vasken men ingen af delene har givet bid. 🙁 Jeg vandrer lidt hvileløst rundt på arbejdet og leder hver dag fordi jeg simpelthen ikke kan slippe den, jeg har aldrig haft det så skidt før når jeg har mistet noget. Hvis den er blevet taget af nogen, håber jeg virkelig inderligt at personen kommer og giver mig den igen.

    1. Det forstår jeg godt, men jeg er altså ret sikker på nogen har fundet den og den kommer retur med tiden.

     1. Den kom i hvert fald ikke i sidste uge. Jeg håber ikke at personen har ombestemt sig 🙁

 23. Hej?
  Håber virkelig du kan hjælpe mig, jeg har på mystisk vis, mistet min tand flex pøjle (protese) til undermunden, for ca 4 uger siden, den er pist væk, og har gennemsøgt hele huset. Please hjælp

 24. Hej jeg kan ikke finde min nye macfoundation, siden 30 juli 2016. Jeg åbnede den da den var ny, og brugte det kun én gang. Og jeg vil rigtig gerne finde den.
  Kan du være sød og hjælpe mig?

 25. Hej.
  Jeg håber meget, at du kan hjælpe mig!
  Sagen er den, at jeg inden jeg tog på ferie ville transportere nogle smykker fra min kæreste og hjem til mit eget hus. Jeg pakkede dem i en gennemsigtig pose og lagde dem i min taske.
  Her en måned efter kan jeg ikke finde dem. Og jeg er nu pludselig helt i tvivl om, hvorvidt jeg lagde dem derhjemme, eller om jeg har tabt dem eller gemt dem eller noget helt andet. Jeg drømmer konstant om dem om natten og tænker meget på dem, da to af smykkerne er fødselsdagsgaver fra ham.
  Der er tale om en lille fingering med en grøn sten (og to andre udstikkende elementer) i guld, et par runde guldøreringe med ciseleringer og et par små, tætsiddende øreringe i sterling sølv med én klar sten i hver ørering.

  Hilsen Camilla.

  1. Jeg er ked af jeg ikke har tid til at svare alle, men jeg henviser til menupunktet “stil spørgsmål” Jeg håber du finder smykkerne.

 26. Kære Alicia, min kærestes og mit eget pas er forsvundet og jeg skal ud at rejse på mandag. Kan du fornemme om de er i lejligheden eller om de er helt tabte?

  1. Hejsa 🙂

   Som jeg har skrevet til de andre svarer jeg ikke spørgsmål her i indlægget. Du er velkommen til at skrive mig en mail eller bruge stil er spørgsmål i menuen.
   Umiddelbart siger de i mit øre det er ekstra vigtigt, så jeg skal sige til dig de er i en taske, hos en anden. Kan det være dine forældre, eller en god veninde?
   De står helt på ryggen af mig og siger du skal lede i en taske, jeg ser en computertaske, men om det er sådan en ved jeg ikke.

   Jeg vil gerne lige sige det er en undtagelse at jeg svarer her!! (til andre der måtte tro andet)

   1. Tusind tak, jeg vil undersøge det nærmere med det samme. 🙂 Hav en dejlig dag.

 27. Hejsa. Jeg er i ren panik jeg har forlagt min opsparingspenge pung og ville høre om du kan hjælpe mig ?