Bog – “Hvad angår virkeligheden”

Bog - Hvad angår virkeligheden

Jeg har haft fornøjelsen af at læse Nina Grønnings bog, ”Hvad angår virkeligheden.” Jeg fik den af hende på bogforum i Bella Center, og har virkelig været spændt på at skulle læse den.

Den alternative verdens behandlingsmetoder har altid virket tiltrækkende på mig. Nina har haft klienter, der har skrevet deres oplevelser med behandlingerne. De har fået 5 behandlinger hver.
Der er også en note fra en læge, der har tilset alle klienterne, og selvfølgelig fra Nina selv. Den slutter med tanker fra Nina.

Jeg synes, ligesom Nina, at alternativ og konventionel behandling burde komplimentere hinanden og ikke være ”fjender”. Det glæder mig, at hun ser verden sådan. Alt for mange alternative vælger konventionel medicin helt fra og omvendt.

Jeg vil anbefale de fleste at læse bogen, for den kan give et fint indblik i, hvordan Kranio-sakral behandling kan hjælpe, fordi det handler om et helhedsindtryk af de ting, der foregår i kroppen.
Hendes bog illustrerer på fineste måde, at det gør en forskel at få Kranio-sakral behandlinger. En af de ting, jeg har virkelig stor respekt for, at Nina Grønning skrev i bogen, var når det ikke virkede. Det kræver virkelig mod at se og sige højt de ting, der ikke virker.

Den er virkelig spændende og Nina Grønning er helt sikkert på en mission her på Jorden. En fin mission, der skal rykke ved folks opfattelser af den anden verden.

Du kan købe bogen her Nina Grønning webshop

Bog - Hvad angår virkeligheden

Du kan måske også lide