Clairvoyante, alternative og medicn del 2

Da jeg den anden dag skrev om clairvoyante der mente de var læger var det fordi jeg mener vi har et stort problem med alternatvive behandlere der mener de skal fortælle hvordan folk bliver syge af alt konventionel medicinsk behandling indeholder.

Selvom jeg den anden dag skrev vi havde et ansvar som alternative behandlere og ikke skal anbefale folk alle mulige ting så må jeg samtidig sige der findes virkelig metoder hvor man kan finde ting det normale system ikke finder.
Der ud over så er der andre vejen end lægen og medicinen.

Jeg har haft den ære, og jeg mener ære at møde og opleve en fantastisk kvinde der også er alternativ behandler.

Da min datter var syg hele de første år hun levede ledte alle lægerne som en gal efter hvad der var galt. Der var ingen der kunne blive enige om hvorfor. Da jeg så spurgte Anja Wermelin i Helsehjørnet i Solrød om ikke godt hun ville VEGA teste min datter var det med stor selvfølgelighed hun sagde ja.

Anja er et af de mennesker der er god til alle hun møder og min datter blev testet uden problemer. Ud kom et resultat om allergi for gluten, jordbær og kartofler. Hun fandt det oven i vitaminer og mineraler der manglede.

Jeg var lamslået. Allergilæger, hospitaler og børneafdelinger kunne ikke finde det Anja brugte en time på at finde.

Vi stoppede straks med gluten, kartofler og jordbær. Vi bad egen læge om en blodprøve på vitaminer og mineraler. Det kom ud med samme resultat som Anjas!

Jeg havde grædt uendeligt mange tårer før vi nåede til Anja, og ville ønske vi var startet der. Jeg kan til enhver selv dem der tror de ikke har noget galt anbefale en tur til Anja.

Jeg får tit ting ind om hvordan og hvor folk er syge, jeg ved jeg kan heale og har hjulpet mange med smerter. Det gør ikke jeg fortæller alle at deres medicin og læge tager fejl, men jeg fortæller at de kan OGSÅ bruge sådan en som Anja eller mig. Tit anbefaler jeg behandlinger til folk men påpeger ALTID de skal konsultere en læge for at være sikker på det ikke er noget der skal behandles den vej.

Jeg har været hos healere, massøre, zoneterapeuter, kranio sakral terapeuter og andre behandlere og hver type har noget de hjælper med. Jeg kan kun anbefale man finder det der hjælper på dig.

Jeg elsker at være blandt alternative mennesker der har en udvidet forståelse af body/mind sammenhænge og som forstår der er så mange grimme ting i maden i dag at man skal virkelig tænke sig om. Det gør ikke at vi har patent på hvordan folk skal leve deres liv.

Du kan finde Anja her:

http://www.helsehjornet.com/cms/?&pageid=8215

og på facebook her:

https://www.facebook.com/anja.wermelin påske2014 074

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Jeg må jo hellere se at få lavet den tid hos Anja, som jeg talte med hende om til din workshop.