Da jeg måtte trække livet ind

Da jeg måtte trække livet ind

Jeg har været hjemme i en rum tid efter min tur til London. Workshoppen med Dr. Brian Weiss var fuldstændig magisk, og jeg er et ændret menneske.

De meditationer, læringer og mennesker jeg oplevede var noget, der ændrede, hvem jeg er, og så alligevel slet ikke
En af de ting, der virkelig har rystet mig, er, at Brian Weiss sagde alt det, jeg har sagt i årevis. Hans livssyn ligger meget tæt op af mit, og jeg forstod, at jeg på alle måder har ret, når jeg taler.

Jeg bliver meget imponeret over den fanskare, han har, der følger ham over hele verdenen. Det er på en måde også skræmmende. Der var en dame, der havde været til ALT han har afholdt i de sidste 3 år, uden at være venner med ham. Det virker lige lovligt nærgående. Jeg tænker ikke, han siger noget revolutionerende vildt fra gang til gang.

Jeg har holdt lav profil, siden jeg kom hjem, fordi jeg ikke helt vidste, hvad jeg skulle fortælle om min tur. Den har været en øjenåbner og en forståelse af mig selv.

Jeg gik en tur med en veninde i dag, og da jeg havde fortalt og fortalt, uden hun havde fået et ord ind, spurgte jeg, hvad jeg skulle sige til folk, når de spurgte, hvad jeg har lært af turen. Hun svarede meget fint, at jeg måske bare skulle sige, at jeg lige skulle have styr på det hele i mit hoved.

Hun er på alle måder brillant. Og jeg holder så meget af hendes fine ord.

Så hvis I alle sammen gerne vil vide, hvordan min tur gik, så må jeg sige, at det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg skal lige have det hele på plads og i orden.

Du kan måske også lide

1 comment

  1. Godt du passer på dig – det er svært og jeg øver mig
    Kunne lærer noget af, at trække sig tilbage og fokusere mere på mig.

    Præcis som du gør * kærlighed til dig *