Dagens mand og de døde

Jeg skal have ny bil. Det har jeg besluttet. Jeg har slet ikke råd, men jeg vil have en ny bil.

I dag var jeg nede for at kigge på en af de biler, der er en klar mulighed på listen. Sælgeren var en meget venlig mand, der sagtens kunne have solgt mig den bil i det sekund, hvis jeg havde pengene. Det var en fin bil.

Da vi småsnakker om diverse ting og sager, kommer vi ind på det jeg laver. Jeg synes, det kan være svært at sige højt, at jeg er clairvoyant, for jeg så kommer i bås med en masse mennesker, der er langt fra mig, og andre der er tæt på. Jeg er ikke som andre, og egentlig har jeg mange gange tænkt, at der findes ingen som mig i verden.

Den venlige mand fortæller, at han bor i er hus, hvor en mand har slået sin kone og et par børn ihjel. Han siger, at han slet ikke kan mærke det, men det har andre kunnet. Det minut jeg trådte ind, og så ham, vidste jeg, at han boede sådan et sted.

Jeg var helt klar over, alt der var foregået omkring mordet, og hun fortalte mig, hvad der var gået forud. En skøn kvinde, men det var hendes tid. Det er en ganske grim historie og sørgeligt at de skulle afsted så tidligt. Det varmer mit hjerte at se hende være hel og glad.

Han var sjov, og som altid vidste jeg temmelig hurtigt en masse om ham. Han sagde, som så mange gør, at det må være helt vildt og skræmmende.

Jeg smiler bare for, det er jo min verden, og den er slet ikke skræmmende. Jeg har gradvist lært nye ting, og lært at indeholde de ting jeg skulle igennem for at komme her til. Manden er virkelig skøn, og han har et stort hjerte.

Det er sjovt at opleve mennesker der ”flirter” med det alternative, ved at starte med at sige de ikke mærker det. De siger altid, at de jo ikke kan argumentere mod, de beviser der kommer. Det er sjovt at opleve.

Han gav mig smil i en uge, der ellers kræver noget af mig.

 

Du kan måske også lide