Det jeg gør

Det jeg gør

Der er så mange ting, jeg gerne vil fortælle dig om min verden og mit liv, men mest af alt elsker jeg at lytte til andre og deres historier.

For mig er det normalt, at afdøde sjæle taler til mig. De fortæller, hvad der er sket med dem, hvordan de har det, og hvad de gerne vil fortælle.

Det er hver dag, at jeg får information om de mennesker, jeg møder. Om hvordan de har det, og hvordan deres helbred, deres fortid og fremtid er.

For mig er sammenhængen mellem videnskab og mit arbejde så tæt. Selvom jeg tit hører bemærkninger om, at de to ikke kan forenes, så kan intet være længere væk fra virkeligheden.

Når jeg møder mennesker, ved jeg som regel det meste om dem inden for det først minut eller to. Jeg ser deres sjæl. Jeg elsker at lytte til dem. Jeg vil høre deres syn på deres verden og deres drømme.

Selvom jeg ved rigtig meget om mennesker, betyder det ikke, at jeg ved alt. Den anden verden beslutter, hvad jeg skal vide, og ikke alle ting er forudbestemt.

Jeg bliver tit ked af det, når jeg ser mennesker, der ikke udnytter deres potentiale og de evner, de har. Alt for mange ser ikke sjæle men alle de eksterne ting. Jeg er ligeglad med tøj og makeup, jeg ser sjæle.

En af de ting, jeg elsker mest, er at lave session, hvor jeg hjælper mennesker til at flytte sig i livet. Mine sessions er fyldt med ord fra den anden verden. Jeg vil guide, hjælpe og connecte dig til afdøde sjæle.

Hvis du vil have en session, så mail mig her

cherry-blossom-1327810_1920_306x200_crop

Du kan måske også lide