Cyklen der blev væk og kom tilbage

Cyklen der blev væk og kom tilbage

At lede efter en ting og finde noget andet.

Jeg blev for nyligt ringet op af en kvinde, fordi hendes barnebarns cykel var forsvundet. Den havde kun været væk en kort tid. Det er en gul cykel sagde hun bestemt. Jeg fortalte hende, hvor jeg troede, den var. Jeg fortalte hende, hvor jeg troede den kom til at være.

Senere samme dag ringede hendes mand og spurgte, om jeg var sikker på stedet, og igen fortalte jeg, at det var der, den kom til at være.

Næste dag ringede deres datter, barnebarnets mor. Jeg vidste, at dette var grunden til, at den gule cykel var væk. Hun var den, der havde brug for mine ord, og jeg ringede tilbage da jeg havde tid nok.

Jeg fortalte hende om sønnen, og hvad han havde af udfordringer. Hun havde kun lige forstået, at hun var nødt til at lave ændringer i sit liv. Hendes mål for livet havde ændret sig, og det, hun havde arbejdet hen mod, var ikke længere det, hun gerne ville. Hun er begyndt en rejse med sin sjæls formål.

Drengen, hans udfordringer er usynlige for andre, fordi han holder dem inde i sig selv. Hans mor er nødt til at høre og se det, han har brug for, ellers kan hun ikke frigive ham fra de lænker, han har givet sig selv.
Det er en rejse med sjæl, kærlighed og samvær.

Ændringerne

For hende som arbejdende businesskarrierekvinde var alt ændret. Karrierevejen er god for nogle og god for hende i en periode. Hun havde lært meget, men nu var det tid til en forandring. Det var en fornøjelse at høre, hvordan hun forstod, hvad hendes nye mål i verden er, og hvordan hun skulle arbejde fremad. Hun forstod, hvordan hendes sjæl skulle centreres med hende virkelighed.

Jeg ved, at cyklen kommer tilbage, men det er så lille en del af, hvorfor hun ringede, selvom hun troede det var hovedårsagen.

Nogle gange bliver jeg kontaktet af mennesker af en grund, og de ender op med at lære en helt anden ting.

Nogle gange fører livet dig derhen, hvor du lærer mest.

Siden jeg skrev dette er den gule cykel kommet retur. Det var som jeg sagde, og den var stort set ikke brugt eller ikke ødelagt. Hvor fantastisk at opleve.

Følg Soulguide på 

Facebook: https://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plus: https://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagram: https://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide