Er du drænet og har du klarfølelse?

Jeg kender rigtig mange der ikke tror de har evner overhovedet. De fleste mennesker kender evner der relatere til min verden. De vil i de fleste tilfælde bruge udtryk som mavefornemmelse, intuition, og empati om sig selv når de føler andre mennesker.

Jeg kan godt forstå hvorfor det kan være farligt at sige højt man har nogen form for evner. Det er desværre ikke særlig anerkendt at have evner. Slet ikke fordi man skal forsvare det hele tiden, hvis man vælger man vil forsvare det.

De fleste mennesker med klarfølelse, vil starte sætninger med ”jeg føler..” Andre har besluttet for konsekvent ikke at gøre og andre igen bruger altid udtrykket.

Der er rigtig meget tale om særligt sensitive mennesker i medierne. At være særligt sensitiv er tit i sammenhæng med klarfølelse. Det er at være fint følende.

En vigtig ting når man er klartfølende er at rense og beskytte sig selv. Det er vigtigt for ikke at ende med at slæbe andres følelser med sig. Det kan nemt ende med du har taget alle mulige følelser med dig hjem og så er du helt drænet for energi på ingen tid.

Du skal bruge 3 korte trin for at rense dig selv.

Første trin: Når du føler dig drænet eller overvældet af følelser der virker til ikke at være dine. (det kan være svært at mærke forskel i starten) Så bed spirit om at passe på dig og rense alle de følelser der ikke er dine ud af dit system. Jeg har brugt at gå en kort tur til toilettet og bare sidde stille og rense ud. Husk vejrtrækninger helt ned i maven. Mærk hvordan du bliver tømt for andre følelser.

Andet trin: Lad som om du er en bobbel af hvidt lys. Ting kan komme ud af din bobbel, men intet dårlig kan komme ind. Det er vigtigt at du husker at beskytte dig.

Tredje trin: Tro på dig selv. Det er vigtigt at du tro på dig selv og ved at hvis det føles forkert så er det nok også forkert. Med træning vil du blive bedre til at skille dig selv fra andre følelser.

Bed om hjælpen fra Spirit hvis du skal bruge den. De hjælper gerne.

Du kan måske også lide

5 comments

 1. Uha, der ramte du mig. Spot on. Øvelsen er god, har brugt den et par gange. Med succes.

 2. Jeg har gået de sidste dage og ikke rigtig været glad.. Jeg har ikke rigtig kunne sætte ord på hvorfor jeg var trist…
  Min mand har bemærket mit humør skift…
  Idag har jeg så fundet ud af at jeg kan mærke en venindes følelser og at hun går og er ked inden i…
  Det er total Wake up Call

 3. Hej Alicia
  Jeg kan også føle mig drænet og synes også jeg mærker andres bekymringer og jeg vil prøve at rense mig selv med disse råd
  På et tidspunkt vil jeg finde ud af om jeg har clairvoyante evner og kunne godt tænke mig at komme på kursus eller andet

  1. Der kommer kurset i løbet af de næste 6 mdr. Der er et journaling kursus hvor du kan få lidt mere klarhed og lære at bruge din energi konstruktivt gennem journaling.