Et venindeskub var på sin plads

Et venindeskub var på sin plads

Det er lidt tid siden, jeg sidst har skrevet herinde. Jeg har været syg og virkelig drænet for al energi.

I lørdags lavede jeg så det, der skal komme til at forme min nærmeste fremtid. Jeg brændte mig ret grimt.

Jeg lavede mad, og en skål med kogende vand i sprang. Jeg blev forbrændt på mit ben, men i særdeleshed min fod. Jeg har den nu forbundet efter en tur på skadestuen. Det tog over 4 timer med vand før, jeg overhovedet kunne holde ud ikke at have vand på den.

Huden mangler, og jeg har meget ondt af mig selv. Efter en uge med blærebetændelse og dårlig reaktion på medicinen, virkede det her som det, der var for meget.

Jeg gik i seng og tænkte, at jeg måske bare skulle ligge stille under min dyne så jeg ikke blev syg eller kom til skade. Jeg tror, de fleste har haft det sådan, når verden er blevet for meget

I dag er jeg så oppe og i gang igen. En god veninde sagde i går, at der skulle nok komme glæde igen, og det var bare at komme i gang. Hun har ret, og det gav lige det puf, jeg havde brug for.

Der er bare dage, hvor man har brug for at blive skubbet i gang. Heldigvis er jeg velsignet med skønne veninder, der bare forstår at skubbe blidt.

Jeg er en fast tilhænger af, at man har lov til at have ondt af sig selv, bare det ikke bliver i en evighed. Der er mange der tror, at man skal være tapper og synes, alt er fantastisk. Virkeligheden er, at der er dage, hvor det bare er noget møg!

Dage som dem skal man have veninder, der formår at rumme og lige puffe i den rigtige retning. Jeg er tilbage til at skrive og være mig. Hvilken skøn følelse!

Du kan måske også lide

13 comments

 1. Så længe man har noget at havde det i, må man godt.

  God bedring

  Sådan veninder drømmer jeg os om hehe

  1. Jeg har nogle helt fantastiske kvinder i mit liv.

   Tusinde tak <3 Jeg kan stadig ikke rigtig så meget.

   1. Smiler ja det har du og det har jeg også hvis jeg mærker efter

    Blandt andet dig, tak

 2. Ej for pokker hvor uheldigt. Måske et signal til, at nu skal du passe på dig selv?
  Rigtig god bedring til dig. Gode, varme og kærlige vibrationer herfra <3

 3. Jeg vil også sende gode healende tanker til dig Astrid. Jo det er tilladt at være nede, bare vejen op igen hele tiden står åben. Veninder/venner, de er GULD værd i sådanne situationer.

 4. Av ! Du får også en god bedring herfra.. Aloe Vera, den rigtige plante barbadensis, skær nogle tykke stængler af og dæk hele det brændte område(med indersiden/væsken/det gennemsigtige snask), og læg let forbinding rundt om i et døgns tid… det hjælper MEGET !

 5. Afkræftet, syg eller sur – så er du der altid – dit skønne væsen er meget værdsat og jeg er yderst taknemmelig for, at du er i mit liv <3

  Lindheart <3