Fantastiske kvinder

Jeg var så heldig at møde flere fantastiske kvinder på en aften.

Jeg elsker at møde mennesker der, hvor jeg kan formidle det, jeg får ind. En havde brug for gode ord om ægteskab, en anden om hussalg, og en tredje igen havde brug for at vide, hvad hun skulle med sit liv.

Nogle gange når jeg taler med mennesker, vil de gerne tale om noget specielt som rør sig i dem, og så starter den anden verden et helt andet sted. Jeg får tit spørgsmål om ikke, jeg bliver træt af at være i kontakt med den anden verden, og jeg svarer igen og igen nej. Det giver mig den fineste energi at have med den verden at gøre. Når der kommer budskaber, kommer der også energi, og jeg kan ende med at blive helt speedet.

En af de kvinder, jeg fik æren af at møde, havde flere alternative uddannelser end man kan tælle til. Det var helt enormt. Jeg kender flere, der er endt sådan. Det virker altid næsten komisk på mig. Jeg kan sagtens se på dem, at det er et vildt forsøg på ikke at være til stede i sig selv og se sine evner. De tager uddannelserne i håb om at få den gyldne nøgle til mod og dristighed. Uanset hvor mange fine papirer man har på alt det, man kan, så hjælper det slet ikke, hvis ikke man har modet til at bruge dem.

Jeg VED, at denne kvinde er uendeligt stærk i sin healing, hun har den vildeste evne for at heale. Jeg kunne se, hvor voldsomme hendes evner var, og måske netop derfor forstår jeg godt, at hun undviger. Det er et kæmpe ansvar, der kommer med sådan en klar evne. Derudover kan det være enormt svært at skulle stå på mål alene med evnerne.

Når jeg har med kvinder at gøre, der ikke tror, at de har modet til at være i deres egne evner, så ville jeg ønske, at jeg kunne vise dem, hvordan jeg ser dem. Til denne kvinde ville jeg vise hende, hvordan hun nærmest lyser af skønhed. Hvor smuk og fantastisk hun er.

Alle kvinderne, jeg mødte, var helt unikke og magiske. Jeg var meget taknemlig for at få lov til at møde dem. Der er noget magisk over at se mennesker og lade dem vide, at de er alle de ting, de kun tror, at andre er.

En anden af kvinderne bar hele verden på sine skuldre, og hun var nødt til at beskytte sig selv. Det var virkelig rørende at se, hvordan hun trods modgang og mennesker, der ikke passede på hende, formåede at rejse sig og rette ryggen. Hun har og havde på alle måder lært af de, der ikke passede på hende. Hun er på rette spor og stærkere end de fleste!

girls-68530_1920

Du kan måske også lide