Farvel 2014

Farvel 2014

Farvel 2014! Jeg har virkelig tænkt over hvad jeg skulle skrive i dag. Det er den sidste dag i et år. Et år der budt på mange op og nedture. Jeg har lært nye mennesker at kende, jeg har sagt farvel til mennesker og lært andre endnu bedre at kende.

Jeg er uendelig velsignet med skønne mennesker der skriver de mest fantastiske ting til mig, nu hvor året går på hæld. Det er virkelig fantastisk.

Jeg har virkelig mødt nogen skønne mennesker, der har rørt mit hjerte. Jeg har lært så meget, og talt med mange afdøde der har villet i kontakt.

Mine dage har til tider været kaotisk styret af afdøde og deres beskeder, men også smil og glade tårer med de smukke vejledne ord jeg har fået.

Min blog er mit hjertebarn og jeg har set den vokse, og udvikle sig. I det nye år kommer der interviews med helt fantastiske mennesker. Vi starter januar med et interview med Henrik Duer, personlig træner ekstraordinær. Det var en kæmpe oplevelse at møde ham, og høre hans syn på sig selv og verden.

Jeg har nogen fede ting i ærmet til bloggen, og glæder mig til at løfte sløret for dem.

Nu vil vinderen af min nytårs konkurrence. Det har været helt fantastisk at se hvem der har kommenteret på bloggen. Jeg er glad for at kunne give en samtale til en. Vinderen er trukket ud af de som har kommenteret mest. Jeg har så en ekstra op i ærmet for vi har en med fødselsdag netop i dag. Så to vindere  blev det til.

Vinderen er Lone – tusinde tak for alle dine kommentarer.

Fødselsdagsbarnet er MetteP, som ønskes en skøn fødselsdag.

Til jer der var tæt på, det er bare at blive ved for det kommer flere muligheder for at vinde sittings i 2015.

Til jer alle Godt nytår!

Husk at bruge arbejdssekemaet jeg har lagt op til at finde dine mål for 2015. Du finder det her

 

 

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Ja, jeg siger da også ih, hvor fantastisk. Rigtig godt nytår til dig og dine Astrid ❤️❤️❤️

  2. Tusind tak for 2014 – Jeg håber, at du og familien kom godt ind i 2015 – hvor jeg håber og ser frem til endnu mere hygge <3
    Kram Lindheart