GIV MIG ROOOOOOO!!

Mange sensitive mennesker kan blive fuldstændig forstyrrede oven i hovedet af for mange lyde og for meget larm. Jeg har altid tænkt det var bare mig der var skør når jeg kunne høre selv de mindste lyde.

Jeg har måtte slukke for dvd afspillere på stand by fordi den lille bitte diskante lyd den giver blev for meget så jeg ikke kunne sove. Jeg har været ude blandt mange mennesker og været fuldstændig drænet når jeg kom hjem fordi jeg har prøvet at skille lyde og stemme fra hinanden.

Jeg har måtte opgive at gå rundt i indre by fordi der var simpelthen for mange mennesker og for mange lyde.

Jeg har fået at vide jeg var hypersensitiv, ikke som en kompliment men som en erklæring af hvor belastende min sensitivitet er for andre. Jeg har fået at vide jeg var hysterisk og skulle tage mig sammen.

Jeg har lært at lukke verden ude. Kunsten er ikke at lade nogen komme ind i min verden fordi lydene er for meget. Det har krævet øvelse men jeg kan mundaflæse i stedet for.

Der findes så mange mennesker der er sensitive, og mit drøm er at det ikke bliver et problem at sige man er sensitiv og gerne vil undgå larm og støj. Jeg drømmer om folk ikke tror jeg er psykisk syg fordi jeg er lyd sensitiv.

At få børn er en virkelig udfordring når man er lydfølsom og det kan drive en til vanvid at larmen er konstant. Alligevel er det også de skønneste lyde i verden børn kan lave.

Oven i alle de her ting har jeg min clairvoyante side som slet ikke er larm, som slet ikke virker som den virkelige verden. Jeg tror jeg har formået at lave en aftale med spirit om de ikke må larme. Det er helt fantastisk at opleve hvordan de kan kommunikere uden jeg får problemer med lydniveauet.

Jeg har virkelig fået mange spørgsmål om ikke det kan være svært med larm fra den virkelige verden og døde der drøner rundt og snakker.

Jeg har altid haft dem og ville føle mig uendelige ensom uden dem. De er min støtte, de er mine guides, mine venner, og dem der gerne vil fortælle om deres liv. Det er fantastisk når jeg ser hvordan de gerne vil fortælle om alle de ting de har set og oplevet.

Jeg har en fast besøgende. En dreng der kommer hver gang jeg ser noget på facebook fra hans mor. Jeg har skrevet om ham før og han er fantastisk!

Jeg får så mange små skarpe bemærkninger og morsomheder fra ham. Han fortæller om de ting han oplever og ser. Han har en mening om de fleste ting i hans liv, og hans families liv.

Han slutter altid med ”giv mor et kys og sig hun er dejlig”. Hvordan kan man ikke smile og trække en tårer.

Det er de ”faste” der kommer og fortæller om alting jeg kan smile og grine med der giver det hele et løft når det er svært.

Jeg håber i alle tænker over andres lydfølsomhed og husker det er ikke for at være væmmelig ved andre de er sensitive.

 

Du kan måske også lide

2 comments

  1. Åhh kender det så godt – er inde i en periode hvor den sensitive side er stærkt styrende og jeg ligefrem må skære folk fra som har en tendens til at være konstant negative – det er for drænende for mig og hvor jeg før bare lod som ingenting, så må det nu sorteres fra 😉
    Håber at du finder roen og husk det er ok at syntes børn til tider larmer for meget især, når man altid er på – Det er en ganske naturlig følelse som vi alle har en gang i mellem 🙂

  2. Kender det alt for godt – jeg har også været nede med et TV flere gange fordi det larmede, når det var på stand-by. Hver gang stod de bare og kiggede på mig med et meget spørgende udtryk …