God Mandag morgen

God mandag morgen

I dag har været en god mandag. Jeg har virkelig gennem mange år tænkt, at mandag virkelig var en dag der skulle skæres væk. En dag der skulle ud af kalenderen, men så ville vi bare hade tirsdag. Jeg har brugt uendeligt meget tid af mit liv på at synes, at mandag var håbløst. Mange mandage er gået med at brokke over alt fra regn til sol, eller at det er mandag. 

Det er ikke så længe siden, at jeg besluttede, at mandag skulle være MIN dag. Mandag skulle være den dag, hvor jeg kunne gøre lige det, jeg ville med verden. Jeg er helt med på, at for mange betyder mandag arbejde og ikke fri. Det gør det som sådan også for mig. Jeg skal op og have gang i de ting, man gør mandag morgen. 

Det, jeg gerne vil have dig til, er at beslutte dig for, at mandag er DIN dag. Lev mandag som om, at det er den sidste mandag. Det er den mandag, hvor du ikke var en uden liv. Du kunne være alle mulige andre, men du er dig. Der er kun en dig, og du alene er unik. Så lev mandag som om, at det er din dag. 

Smil til andre og se, at de kan smile retur. Gør dit bedste og vid, at det er en fantastisk dag. 

Mandage kan være fantastiske, for de starter en ny uge, der er helt ubrugt, og du kan forme den helt, som du vælger. Det er DIN mandag og DIN uge. Brug dem til at gøre dit liv skønt og ikke til at brokke og være sur. 

God mandag

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Jeg mener personligt, at har man prøvet, at skrabe bunden, er hverdag en gave. Ikke kun mandage ????

  2. Helt enig i at vi skal stoppe med at brokke, det suger energi, og trækker alting ned.

    Jeg har valgt at tænke på mandag som en ny begyndelse, og det er noget som giver energi i stedet.

    ILYG

    1. Hvor lyder det bare godt 🙂 Der er virkelig mange der tror mandage er verdens undergang og ikke en ny begyndelse.