Har du fundet det du er unik til?

e97c1b8f9f70c723f17c2396de7830ad

I weekenden blev jeg mødt af en holdning jeg tit støder ind i.  En dame sagde til mig at jeg havde en PLIGT til at være clairvoyant og medie når nu jeg havde evnen.

Jeg har talt om dette før  og er egentlig af den holdning at det er som Sheakspeare skriver at man skal bruge sit liv på at gøre godt med de evner man har. Det er bare ikke altid så simpelt. Mange har evner, og de bruger dem, men det betyder ikke man skal slide sig selv ihjel.

Jeg talte om det da min søde datter var til stede og hun sagde indsigtsfuld ”hvad nu hvis man kun har evner til at være morder eller sur”. Det er meget godt tænkt og jeg overvejede det meget. Jeg tror på vi alle er sendt her ned for at kunne gøre godt. Ikke alle formår at bruge deres evner til gode ting, men som udgangspunkt er vi alle sendt her til med godt.

Jeg har gennem nogen år nu hjulpet mennesker til at se og finde deres evner, speicale og unikke kendetegn. Jeg elsker at se folk blomstre når de finder ud af hvor de hører til og at de er fantastiske til noget.

Alle indeholder noget smukt og godt, nogen har bare aldrig fået mulighed for at bruge det.

Jeg håber du, min læser, lever med viden om hvad der er så specielt ved dig.

Husk der er 2 dage til jeg trækker en vinder blandt dem der har skrevet kommentare i april 🙂 

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Jeg har meget tit tænkt på, hvad det er som jeg er rigtig god til.

    Jeg tror jeg er (lidt) god til en blanding af mange ting, men jeg har endnu ikke fundet helt frem til den ting, som jeg er sat her for at udføre.

    Jeg er generelt en meget stor tilhænger af at man heletiden skal udvikle sig som menneske, og forholde sig refleksivt til de ting man gør. Så længe man bliver ved med at tale om de kvaliteter man har, hvad der begrænser en i de ting man gør, og forsøger at nå ud over dem, så tror jeg man kan nå langt.

    Det handler vel egentlig bare om at være det bedste jeg, man kan, og ikke mindst tro mod sig selv.

  2. Jeg tror på at verden er i farver. Vi har fået noget særligt i vuggegave, men jeg tror der er mange aspekter i livet der gør, hvordan vi vælger at udleve vores gaver. Miljø, mennesker vi møder, interesser osv. er helt sikkert med til at hjælpe os med at hitte ud af, hvordan den bedste udgave af os selv skal udleves til omverdenen.

  3. Jeg tror, at det tager mere end ens livstid at finde ud af det, – måske er det bare mig… Tænker at det nødvendigvis heller ikke er stationært, men at det kan ændre sig hen af livets vej…