Har du lov til at have succes?

Har du lov til at have succes?

Du kan få så meget succes i dit liv og arbejde. Har du lov til at have succes?

Jeg talte med en kvinde, der var skræmt fra vid og sans, når det kom til succes. Det var på alle måder som at vifte med hendes største skræk, lige foran hende.
Jeg møder mange kvinder, der er så bange for succes. Det er som om, de har lært, de ikke må have succes. At de må ikke være i centrum og slet ikke tro, de er noget.

Det sidder så tæt på deres sjæl og i alle dele af deres krop. Når man taler om succes, kan de løfte alle andre, men de kan ikke løfte sig selv.

Jeg har selv i mange år været meget bange for succes, for så kunne jeg ikke leve op til min tro på, at jeg var dum og intet værd. Livet har på så mange måder banket mig ned i jorden. Derfor ved jeg også, hvordan de kvinder har det.

Ændringen kommer, når man vælger, at det ikke er forbudt for kvinder at have succes. Vi er opdraget med at være pæne piger og stille kvinder. Man må helst ikke ”larme” og det giver en evig kamp med succes i forhold til job.

Jeg ser alt for mange kvinder, der tror, de skal løfte alt i en familie. Det er også virkeligheden, men ofte fordi, de ikke har taget snakken med deres mand. Snakken og kommunikationen om, hvor man gerne vil hen i sit liv og hvad succes er for hver enkelt.

Har du selv den succes, du gerne vil have ?

 

Du kan måske også lide

4 comments

 1. Ja…. Jeg er godt på vej. Når jeg på mit arbejde har fået ros, har jeg i mange år sagt; jammen det er jo mit arbejde at gøre eller være sådan. Nu siger jeg tak, og tillader mig selv at tage det ind. Jeg er for nylig begyndt så småt at arbejde med det spirituelle i praksis, for at vejlede, hjælpe og videregive beskeder. Når så det der kommer frem og vidergivet, bliver til gavn og glæde for andre, så kan jeg blive helt “høj” af det. Jo man skal tillade sig selv succes.

  1. Det handler rigtig meget om at tage ting ind og mærke dem. Det kan være en udfordring

 2. Der var en gang – men har levet alle andres liv
  Såå måske en ny verden åbner sig når jeg har fundet min egen hylde og måske jeg så tillader mig at tage imod?

 3. Jeg er et klokkeklart eksempel på, hvor jeg har tilsidesat mig selv . Siden jeg var 4 år ville jeg være skuespiller. Jeg holdt fast, selv ved modgang fra min far. Så ” mødte jeg manden i mit ” troede jeg -efter nogle års ægteskab og jeg kom hjem fra en lang turne -8 uger, hvor min datter kom på besøg. Hun troede ikke mor kom hjem mere. Lederen af børnehaven sagde , godt du kom hjem. Derefter besluttede jeg for egen regning , at trække mig trods begyndende succes i min karrier. Jeg blev endnu mere den alt overskyggende mor, hvor jeg gav og gav og gav til alle de andre i familien. Jeg så ikke,at mit store hjerte til andre blev min største kamp. Selv ved
  At blive respektløst behandlet fra den person jeg havde sagt Ja til , gav og gav jeg nådesløst videre. Tilsidst forlangte jeg jeg intet tilbage i min kurv. Alle i familen begyndte at behandle mig respektløst, selv min egne børn, for det er jo det de har set fra den mand jeg var gift med.
  Men min kærlighed til livet, og impulser udefra , gjorde at jeg sagde STOP …efter 21 år.
  Jeg har nu udviklet mig i de 21 år og lært meget omkring livet , give og tage. Trods meget uhyggeligt at se den man har været sammen med , vælger at være grim, ( pænt ord) , både over for mig og børnenes mor.
  De kan ikke forstå dette. Jeg er magtesløs her , men jeg ved kærligheden sejre og det holder jeg på resten af mit liv. Så udaf al den erfaring er jeg nu igang med at samle penge ind til børn og udsatte i en fond. Skal ud og holde foredrag. Er begyndt at synge igen , som jeg nu træner op, Er begyndt at male pt. Meget symbolsk ,- udfra hvad jeg går igennem. De er nogle af dem blevet fotofgraferet og skal snart distribueres til indtjening til fonden, indtjening af foredrag til fonden, networke og alt hvad jeg fremover kommer til at tjene vil gå ind til fonden. Jeg har så mange yderligere ting på
  Vej. Min vision er, at jeg vil have opbygget et center , hvor jeg og andre gode mennesker vil deltage. Hvor der skal arbejdes i forskellige retninger , og her vil jeg osse genoptage min skuespilleruddannelse, zoneterapiuddannelse , men bruge det til, at hjælpe andre videre til et godt liv. Så de 21 år var der måske en dybere mening i for mig. Jeg ved det her bliver vores koncept , dem jeg kommer til at samles med. Tiden viser dette. Så jeg er endelig fri igen, og har respekt for mig selv, og tør godt prale omkring mig selv og fortælle jeg er så stolt af det her og jeg tager gerne imod og lytter.

  Kærlig hilsen
  Line