Har du nogensinde forladt din krop?

Jeg begyndte at forlade min krop i en tidlig alder. Ikke i lang tid bare i kort øjeblikke, hvor jeg så alt fra et andet perspektiv. Jeg kan huske de saltomortaler, jeg elskede at lave, fordi det var en fri flydende følelse.
Efter et stykke tid kan jeg huske, at jeg tænkte, hvad jeg skulle med disse frit flyvende ud af kroppenøjeblikke. Jeg ville vide mere, men dengang var der ingen steder at slå det op eller spørge om råd.

Jeg vendte mig mod Spirit. Jeg havde talt med dem, siden jeg var baby. Kommunikation med dem var ikke ny for mig på nogen måde. Det nye var min evne til at flyde over min egen krop.

Spirit fortalte mig, at denne flydende tilstand kun kunne ske, fordi jeg altid var connected til min krop. selv når jeg var ude af den. Til at starte med forstod jeg det ikke helt, jeg var kun omkring otte år gammel. Efter en rum tid forstod jeg vigtigheden af denne nye tilstand og evne. Jeg begyndte at besøge min mormor. Hun boede ca. 25 minutter væk fra os, og jeg kunne besøge hende og min morfar. Jeg flød altid langs loftet og så ned på, hvad der så end skete.

Da jeg var blevet 15 år, havde jeg prøvet denne tilstand omkring 50 gange Jeg kunne ikke kontrollere, hvornår den kom, men jeg havde bedre kontrol over, hvad jeg kunne gøre med den.

Jeg er over 40 år gammel nu og har brugt dette værktøj, evne eller hvad, du vil kalde det i årevis. Jeg kalder det stadig min superpower, ligesom da jeg var barn.

Jeg besøgte min farmor. Hun var en stor mentor for mig, og hun havde meget udviklede evner ligesom jeg. Hun hjælp mig altid og guidede mig. Jeg vidste ikke, at hun havde evnerne, før jeg var teenager. Det er ikke nemt at starte en samtale som barn med: ”Ser du også døde mennesker?”. Da jeg fandt ud af, at hun havde evnerne, var hun en endnu større kilde til inspiration. Det er hun stadig i dag, selvom hun er gået over.

Jeg har brugt evnen til at besøge sjæle, der var ved at skulle herfra. Jeg har hjulpet dem i deres passage. Kun når det er mennesker, jeg kender, og mennesker der har været meget syge og haft brug for hjælp til at slippe. Kun når tilladelse er givet. Jeg bliver nogle gange tilkaldt for at hjælpe, hvis det er en sjæl, jeg har kendt, eller nogen Spirit gerne vil have, jeg hjælper.

Folk spørger mig, om jeg stadig bruger det, og det gør jeg. De bliver enten skræmt eller spørger, om jeg kan lære andre at bruge evnen. Jeg er sikker på, at jeg sikkert kunne, hvis jeg ville, men det er ikke, hvad jeg føler, jeg skal. Jeg bruger det som et værktøj, når jeg føler mig kaldt til at heale mennesker i deres søvn, man altid med tilladelse.

Jeg har brug for, at mine etiske regler er på plads. Det er essentielt. Man bør aldrig besøge nogen uden tilladelse, ligesom hvis du kommer til nogens hus, bør du ikke gå ind uden tilladelse.

Disse flydende øjeblikke er af nogen kaldt astralvandring. Jeg har ikke researchet det. Det er min egen erfaring jeg skriver om.

Jeg håber, at du en dag får lov til at prøve det, for det er smukt.

Følg Soulguide:
Instagram: http://instagram.com/soulguidedk
Facebook: http://facebook.com/soulguidecom
Twitter: http://twitter.com/soulguidedk

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Jeg har prøvet det som barn, men jeg ikke prøvet at forlade det rum min krop var i. Tænker på det som en meget befriende oplevelse, vil egentlig gerne prøve igen, men ved ikke om jeg kan

  2. Jeg prøvede det flere gange da jeg var ca 27-28, forlod aldrig rummet hvor jeg var (mit soveværelse) og var meget bevidst om den “sølv-snor” jeg kunne se forbandt mig og min krop. Jeg kunne gøre det på kommando. Oplevelsen var magisk, men jeg vidste ikke hvad jeg skulle bruge den til ……………….., og så stoppede jeg igen…..