Her har du mig igen

Her har du mig igen

Jeg har været meget stille på min blog i et langt stykke tid. Jeg har arbejdet på en million andre ting. Det føles som om, at jeg har lavet alting i det sidste år.

Jeg har skrevet en bog! Det er helt utroligt.

Min bog handler om sjælelivets levels, og jeg holder foredrag i løbet af foråret om det. Den udkommer dette efterår, og jeg skal nok fortælle meget mere om den i et indlæg senere i foråret.

Jeg har haft gang i rigtig meget i mine Facebookgrupper – både den engelske og den danske. Jeg har haft super travl, og nu er jeg kommet i gang med at blogge igen.

Jeg har haft mange fantastiske øjeblikke med mennesker, der er så specielle og fyldt med kærlighed, at bloggen snart bliver fyldt med dem.

Jeg starter min egen podcast også. Jeg har længe gerne ville lave en podcast, men har overvejet om jeg havde noget at sige, og om I ville lytte. Rigtig mange har sagt, at det vil de sørme gerne, så det glæder mig uendeligt meget. Den kommer snart live, og du vil også kunne lytte til mig.

Jeg er holdt op med at hjælpe til i kriminalsager, fordi det simpelthen var for hårdt at høre på de mange bemærkninger om, at jeg skal bevise mig selv igen og igen. Ligesom bemærkninger om, at det er nok held, når jeg så er god til mit arbejde. Jeg er ikke bitter eller vred, jeg er bare på vej i en anden retning. Jeg valgte at træde ud af noget, der var rigtig hårdt i længden.

Jeg har fundet ting til folk, og i nogle tilfælde har jeg vidst, hvor tingene lå det sekund, folk har skrevet eller sagt deres navn. Andre gange er der flere lag til det, at ting bliver væk. Jeg kan godt lide at finde ting for folk, fordi det er meget målbart.

Jeg er glad for, at du stadig læser med efter min pause, for nu starter det sjove igen. Nye ting og nye oplevelser.

Du kan måske også lide