Hun ændrede sig og forblev den samme.

Hun ændrede sig og forblev den samme.

Nogle gange møder jeg sjæle, der er blevet væk og alligevel slet ikke er væk. Jeg ved, at det lyder kryptisk, men det er meget simpelt.

For ikke så længe siden fortalte en veninde mig, at jeg havde ændret mig og drænede hende for energi. Jeg tænkte meget over det, for jeg havde lige talt med en anden kvinde, der havde fået samme besked fra denne kvinde. Normalt ses vi kun en gang om året, så det var lidt bemærkelsesværdigt.

Jeg synes, at det var super interessant, at denne kvinde pludselig syntes, at andre drænede hende og havde ændret sig. Det var helt uden hun havde ændret sig. Jeg vidste, at hun kendte en tredje kvinde, der havde fået samme besked. Tre personer der ifølge hende havde ændret sig og drænede hende for energi.
Hun havde ingen del i det, men vi andre ændrede os. Det var som et spejl foran hendes ansigt, men hun kunne ikke se det.

Hun havde ret i, at vi alle tre havde ændret os. Helt uden at have talt sammen var vi holdt op med at give hende ret i alting. Ingen af os havde talt om hende eller om det, at vi var holdt op med at være enige med hende.

Det er ok, at det er svært

I lang tid havde hun haft det svært, og vi havde ikke sagt noget til hende om, at hun skulle tage sig sammen, fordi vi ikke ville have, at hun følte, at vi havde andet end kærlighed for hende. Vi ville ikke skubbe til hende. Dette skete uden vi havde talt sammen om hende.

Dette fik hende til at tro, at vi havde rottet os sammen om hende og besluttet at være hårde ved hende. Hun ændrede sig mod de tre venner, hun havde og ændrede intet selv. Hun havde ikke lyst til at ændre noget men ville bare gerne, at vi gjorde alt med kærlighed og spurgte om intet. Hun ville have hjælpen men intet andet.

Vi ændrede ikke ved vores grundenergi men vores tilgang til hende. Vi var alle trætte og drænede. Hun er stadig den samme og ser på os tre som forrædere. Hun ikke have noget med os at gøre, fordi vi er modbydelige. Virkeligheden er, at vi passede på os selv og stillede ikke op til alting.

Nogle gange skal du kikke på dine venskaber og beslutte, om du bliver drænet eller får energi. Det er ikke altid sådan, at man får energi, men man skal ikke altid være drænet.

 

Følg Soulguide på 

Facebook: https://www.facebook.com/Soulguide

Soulguide Plus: https://www.facebook.com/groups/soulguideplusdk/

Instagram: https://www.instagram.com/soulguidedk/

Du kan måske også lide