Husk du er en sommerfugl

Husk du er en sommerfugl

Jeg er kendt for at sige til folk, at de har en smuk sjæl, at de er skønne, at de er virkelig fantastiske og mange andre lignende ting. 

Jeg er en, der kun siger, hvad jeg mener, og jeg ser mennesker som smukke sjæle. De mennesker, jeg taler til, når jeg siger sådan, er ofte mennesker, der ikke selv ser det. De kan ikke se alle de magiske fantastiske ting, jeg (og andre) kan se. 

Det er lidt som en sommerfugl, der ikke kan se sine vinger, men det kan resten af verden. Selvom du ikke kan se, hvor smuk du er, så kan resten af verden. 

Jeg er med på, at jeg ser andre mennesker på en anden måde, men det gør det mere fantastisk at se smukke mennesker, også de der slet ikke ved det. 

Det er ikke så længe siden, jeg tog en time, hvor jeg sad og så på mennesker i København. Jeg kunne se alle de ting, folk bærer rundt på. Det er fantastisk at kunne se måden, at de er helt fantastisk smukke på men sørgeligt at se, hvordan de bærer rundt på grimme tanker om dem selv. 

Jeg ville ønske, at jeg kunne tage billeder af det smukke ved hver enkelt sjæl og give dem det, jeg ser. 

Næste gang du taler om hvor kedelig, grim eller andet ærgerligt du er, så tænk på at du kan, ligesom sommerfuglen, ikke se dine vinger. Du er en sommerfugl.

Du kan måske også lide

8 comments

  1. En ven sagde engang til mig, at jeg ikke skulle låne mine øjne ud. Det jeg selv ser, er faktisk ikke det, som andre ser……. Han fik virkelig åbnet mine øjne med de ord, og jeg har båret dem med mig siden.

  2. Det tænker jeg tit – jeg tror folk ser mig anderledes end jeg ser mig selv – så bare for en stund, gad jeg godt være dem, bare for at se.

    1. Det ville være dejligt hvis man kunne se alt gennem en andens øjne, så ville vi i det hele taget have større forståelse i verden

  3. Kærlighed er en sjov størrelse, men en størrelse vi ikke kan leve uden. Vigtigst er nok kærligheden til os selv og vores omgivelser. Kan vi føle kærligheden til selv den mest urimelige person og ting, så kan det ikke gå helt galt. Kærlighed gør også, at vi kan se det smukke i alt, og når vi gør det, tror jeg, at vi kun kan være positive <3