Hvad er din tro?

Jeg har virkelig gået de sidste dage og tænkt over hele mit verdenssyn. Det er godt nogen gange at overveje hvordan man ser verden.

Jeg har mødt mange mennesker der er 100% sat i deres livssyn, og som aldrig stopper og overvejer om andre måske har ret. Hvad nu hvis du vågnede som 98 årig en morgen og tænkte at andre havde ret og du havde levet hele dit liv på en forkert tro, fordi du aldrig stoppede og overvejede om andre kunne have ret.

Jeg har altid været frygtelig nysgerrig og undersøgt alle  mulige ting. Det gør også jeg har spurgt om mange ting andre måske ikke spørger om, både som barn og som voksen.

Jeg har læst i og om biblen, koranen, Buddhas skrifter, og sikhernes skrifter. Jeg har spurgt til forskellige subkulture og undersøgt hvad der er vigtig for andre. Jeg synes personligt det er vildt spænende.

Hvad gør du når du skal overveje dit verdenssyn? Hvornår bliver du stiller på et sted hvor du skal overveje en højere magt?

Mine evner falder tit uden for hvad de fleste religioner vil godtage og jeg har virkelig hørt mange ”kloge” mennesker fortælle lige præcis hvad jeg er i mere og mindre pæne ord. Jeg tror på jeg har fået mine evner for en grund og det er sådan jeg ser det. Jeg tror ikke det gør mig hverken større eller mindre, bare en kvinde med evner.

Mit problem træder til når andre bliver bedre og klogere på mine evner med fordomme og frygt.

Jeg siger ofte til mennesker jeg møder at de skal tænke over hvordan de ser livet og verden. De kan vælge at tro på det jeg laver, kirken, moskeen, synagoen, eller andre ting, bare de er der hvor de finder ro.

Min tanke til dig i dag er ”Stop og tænk”. Hvad tænker du om dit livssyn?? Er der en der passer på os alle? Er der en retning der er ment for menneskeheden?

Har du skiftet tro i dit liv? Har du måtte genoverveje din vej?  10261951_637254643023573_7741717763941580241_n

Du kan måske også lide

1 comment