Hvad er dit budskab?

Hvad er dit budskab?

Jeg har gennem flere dage gået og tænkt over, hvad mit budskab er. Jeg blev spurgt den anden dag, hvad mit budskab er. Jeg har tænkt som en gal, fordi jeg mener som udgangspunkt, at jeg har flere budskaber. Mit hovedbudskab er kærlighed. 

Jeg har altid tænkt, at folk, der talte om kærlighed, var lidt for langt ude. Det virkede for usandsynligt, at man kunne leve i ren kærlighed. Min lange rejse har bragt mig tættere på mig selv og på Spirit. Det gør, at jeg forstår, at vi alle sammen er en del af alting, og at alting er kærlighed. Uanset hvad vi gør, så påvirker det andre, og det de gør. Når vi gør noget, skal vi huske på, om det har base i ægte kærlighed. Hvis du skal reagere på noget eller lade være med at reagere, skal du overveje, om det handler om ego eller kærlighed. 

Når du har base i Ego, så er det for dit eget bedste og med dig som fokus. Når du har base i kærlighed, er det uselvisk og sendt med tanke for andre og omverdenen. 

Jeg siger ikke, at du skal glemme dig selv i det hele, men at du netop skal huske at være kærlig over for dig selv først. Når du har været kærlig over for dig selv, så kan du være kærlig over for andre. 

Når jeg tænker på Spirit, så ved jeg, at alle sjæle hænger sammen, alle er connected. Det gør også, at alle er kærlige over for andre, fordi de så er kærlige ved sig selv. 

Husk at sende kærlighed ud og ind, så du har kærlighed over alt i din verden.

 

 

Du kan måske også lide

4 comments

  1. Mit budskab eller hvad jeg gerne vil huskes for, ville være at døren er og var altid åben. Der er plads til at spise, grine og græde sammen. Og sidste, men ikke mindst, at jeg er og var god til at kramme.
    Og hvis det ikke skulle lykkes, så vil jeg gerne spole livet tilbage og have en statue, for at have opfundet et eller andet fantastisk til menneskeheden- intet mindre????

    1. Det er da gode budskaber og gode ting at blive husket for.
      det ville være skønt at opfinde noget vildt og fantastisk!