Hvad er regression?

Jeg havde min første regression med Emily fra min serie her den anden dag.

En hel del mennesker har spurgt, hvad regression er, og det er dette indlæg om.

Regression er at arbejde med tidligere liv enten gennem meditation eller hypnose. Regression betyder faktisk at gå tilbage og i dette tilfælde at gå tilbage til tidligere liv eller mellem tidligere liv.

Regression er at arbejde med tidligere liv som en del af dette liv for at slippe traumer, følelser og mønstre fra tidligere liv. Som sjæl kan du bære på følelser og erfaringer fra tidligere liv, det ligger i din sjæl. Med regression kan du gå tilbage til de ting, du skal slippe. Du kan også bare være nysgerrig om de liv, du har haft, og hvad du lavede i de liv.

Regression kan give en indsigt i dine passioner i dette liv. Hvis du i et tidligere liv har været datter af en landmand, kan det være, at du finder bedst ro i marker og med husdyr, fordi det var der, du fandt din ro i et tidligere liv.

Siden jeg var barn, har jeg vidst, at der var tidligere liv. Jeg har altid vidst, at jeg levede før dette liv. I mange år troede jeg, at jeg var den eneste, der vidste det, og derfor talte jeg aldrig om det.

For nogle år tilbage oplevede jeg noget helt magisk.

En lille dreng talte med sin far. Pludselig så jeg hans ansigt skifte til en ældre mands ansigt. Jeg troede næsten ikke mine egne øjne. Jeg lyttede til deres tale og kunne klart høre et gammelt liv komme igennem. Drengen sagde til sin far “du bestemmer ikke over mig, og jeg er klogere end dig”. Når han talte sådan, var det den ældre mands ansigt, jeg så. Lige så snart han var færdig med sætningen, blev hans ansigt igen 5 år, og han sagde “jeg cykler lige en tur hej hej”, og så kørte han.

Jeg spurgte hans forældre, om de nogle gange oplevede, at han talte som en gammel mand. De svarede ikke overraskende nok, at det gjorde de ofte. Jeg kunne fortælle dem, at han havde i et tidligere liv været sin fars far, så han til tider oplevede at tænke, at hans far egentlig var hans søn. Når han connectede til sit tidligere liv, fik han en ældre mands ansigt, og når han bare var sig selv som barn i dette liv, havde han sit eget ansigt.

Jeg elsker at lave regressioner, fordi det giver mennesker en indsigt og hjælper dem til at finde ro i livet.

Min serie med Emily kører i 3 måneder, og mit håb er, at I kan læse og lære om regression som værktøj og måske komme til en forståelse af jer selv.

Hvad er regression?

Du kan måske også lide