Hvad fortryder du?

1124575_angel_close-upJeg har taget mange dårlige valg i mit liv, jeg gjort ting jeg har brugt megen tid på at fortryde.  Tid hvor jeg er bundet af tanker omkring det der er sket.

En måde at finde indre ro på er ved at slutte fred med de dårlige valg du tog. De dårlige valg tog du ud fra den verden du var i. Jeg hører mange sige at hvis bare….. I min verden er vores sjæl en samling af alle de ting og den tid vi var i da vi tog valgene. Hvis du havde kunnet tage et andet valg så havde du gjort det.

Når man står i en situation så vælger man et over noget andet fordi det er hvad man kan lige der. Det kan godt være det var dårligt valg men det var dit valg.

Ved at slutte fred med dine valg, og slippe tankerne om ”hvad nu hvis….” så slipper du den negative spiral der er i tankerne.
Det vil gøre dig mere positiv og mere glad.

Jeg hører mange tale om at de BURDE havde gjort bedre til deres eksamen, og det var for dårligt. Igen kan man kun gøre sit bedste ud fra den verden og tankesamling man har.

Det eneste vi kan håbe er at vi ikke tager de samme dårlige valg igen, og at vi lærer af dem.

Til tider kan mønstrene være svære at se. Det gør det kan være svært at ændre de dårlige valg for fremtiden. Alligevel så kan det at slutte fred med sine dårlige valg få en til at se dem klarer.

Du kan slippe tankerne om at du ikke kan tage gode valg og ændre din fremtid.

Ved at slutte fred vil du få frigivet en masse energi du ellers ville bruge på at overveje, fortryde og være ked af det der var sket. Det ville hive dig væk fra nutiden og tilbage i fortiden.

Det vil give dig en mere positiv tilgang til verden når du slipper din fortid og lever i nuet og fremtiden.

Du kan måske også lide

1 comment

  1. Alt for ofte har jeg ikke lyttet når nogen som ikke står mig nær har henvendt sig til mig og betroet mig deres inderste. Jeg har set deres smerte, men ikke magtet at rumme den og dem. Først nu går det op for mig, at de har givet mig en gave, som jeg ikke har forstået at tage imod.

    Det er også sket for ofte, at jeg har følt mig afvist af mennesker som i egenomsorg har opbygget en skal omkring sig. Jeg har ikke set, når brudte løfter og manglene engagement har bundet i en indre sårbarhed. Istedet har jeg opfattet det som troløshed.

    Disse ting fortryder jeg.

    Jeg har besluttet mig for fremover at være tro mod mig selv, at lytte og at give mig selv lov til at mærke menneskene omkring mig. Men hvordan gør jeg det?

    Jeg tror, at et første skridt er finde min indre ro. Roen må være der et sted, inde bag min egen skal… af misforstået egenomsorg…(!)