Hvad ser du i en lufthavn?

Hvad ser du i en lufthavn?

Jeg sidder i lufthavnen på vej til London. Jeg skal på workshop med Brian Weiss i to dage. Det bliver fuldstændig fantastisk at møde ham og høre, hvad han har at sige.

Jeg har gennem mange år fulgt ham, og det har altid givet enormt meget mening, det han sagde. Nu har jeg så chancen for at høre ham tale. Jeg har gennem hele mit liv arbejdet med reinkarnation og hele konceptet omkring dette. Jeg glæder mig meget til at fortælle jer om oplevelsen, og hvad jeg kan, når jeg har været der.

Da jeg gik rundt i lufthavnen, var det virkelig sjov at se, hvem der gjorde hvad, og når man kan se, hvilke døde de har med sig, bliver det endnu mere spændende. Jeg ville ønske, jeg kunne sidde med hver og en af jer ved siden mig og bare fortælle alt, jeg ser om alle de, der går forbi. Det ville selvfølgelig have været etisk forkert, men der er så mange ting at fortælle.

Jeg kigger på en ældre dame, der smiler. Jeg ser, at der står en mand bag hende, han er ung og nydelig. Han ser på mig, lidt overrasket over at blive set. Han siger, at han er hendes søn, og at hun bærer på sorgen over hans død. Det er så tydeligt for mig, at jeg ikke kan sige det til hende, men han vil så gerne trøste hende.

Det var en dum død, siger han, og jeg ved, at det handler om at køre for stærkt. Så sørgeligt siger han.

Jeg flytter mig for ikke at få tårer i øjnene. Det er så stor en sorg hos kvinden, at jeg kan mærke tårerne presse sig på lige med det samme.

En ansat i en meget dyr mærkebutik, går rundt i en tom butik og ser slet ikke glad ud. Jeg kigger på hende, og hun lyser op i et stort smil. Jeg siger hav en god dag, hvilket får hende til at lyse endnu mere op i et kæmpe smil. Det er som om ingen har talt til hende hele dagen. Hun har sikkert solgt nogle af de alt for dyre mærkevarer, men ingen har talt til hende som person. Nu så hun helt anderledes ud.

Hvor jeg sidder, kan jeg se en mor, der har en lille dreng med på ca. 3 år. Hun prøver virkelig at være tålmodig og ikke sige pas på, når han vil lege på det rullende fortov. Hun smiler og udstråler så meget kærlighed til den lille fyr. Han er en ren fest, han snakker, danser og synger. Han får øje på sig selv i glasset på det rullende fortov. Det kommer med en stor dans og han poserer som en ægte supermodel.

Når man er mig og får alle mulige ting ind, så kan man tydeligt se, at han er sendt for at passe på sin mor. Hun har brug for ham, og han er der for hende.

 

Du kan måske også lide

7 comments

 1. Så fint et indlæg, tak.
  Lufthavne og banegårde har bare en helt særlig energi over sig .

  Knus

 2. Jeg elsker dine fortællinger om din hverdag og det du beskæftiger dig med. Det gør det så meget nemmere at forstå hverdagen på mange plan når man er der ude. Jeg sidder selv rundt omkring når vi rejser eller er på ture og observerer folk, mere af nysgerrighed og tænker tit gad vide hvorfor hun ser sådan ud, har det ansigtsudtryk og hvorfor mon han råber sådan af sine unger osv. Jeg tænker at det ville være noget af af en mundfuld for mig personligt hvis jeg fik alt det ind som du får. Men på den anden side tænker jeg også at det må være “spændende og udviklende ” at have de evner du har!
  At opleve verden gennem dine øjne og dine historier omkring det er totalt inspirerende, og jeg elsker når vi kan mødes og du fortæller!

  1. Tak 🙂 Det var en magisk tur 🙂 Der kommer mange flere indlæg over de næste dage

 3. Ja der er altid spændende ting at se på sådan et sted. Nogle gange vil jeg ønske jeg kunne se de ting du kan for det giver da livet en anden betydning. 🙂