Hverdagsmirakler

Gæsteblogger Helle Sune Jensen


For mange år siden mødte jeg en kvinde, som gav mig anledning til at træffe en vigtig beslutning. Hun var omkring 50 år gammel, og hun brød sig ikke om sit arbejde. Det eneste, hun glædede sig til, var at komme på efterløn. Det blev et afgørende øjeblik for mig, da der på en gang samlede sig en oplevelse af, at rigtig mange mennesker lever for weekender, ferier og pension. Der tog jeg en meget bevidst beslutning om at nære og holde af mine hverdage.

Det afspejler sig både i min private og professionelle hverdag. Så når jeg bliver bedt om at skrive om mirakler, falder min fortolkning indenfor hverdagsmirakler. Men uanset hvilken art så tænker jeg, at mirakler opstår, når der sker noget, man overhovedet ikke anså som en mulighed eller ikke anede kunne lade sig gøre.

Brug kroppens indbyggede intelligens

Mit navn er Helle Sune Jensen, og jeg er indehaver af Sensoriet. Fysisk ligger klinikken i 4340 Tølløse, hvor jeg underviser i alexanderteknik. Det er en metode, der træner opmærksomheden, så man via bevidst bevægelse opdager nye veje i krop og sind. Alexanderteknik er kendt for at have overbevisende resultater indenfor f.eks. langvarige og kroniske rygproblemer. De folk, som opsøger mig, har i de fleste tilfælde været gennem en lang række andre behandlinger uden blivende bedringer. Så mennesker, der ikke er tilfredse med en sådan nedsat livskvalitet, søger videre for at finde løsninger. Derfor oplever jeg mirakler nærmest hver dag. Folk, der er blevet bedt om at leve med kroniske smerter, oplever i begyndelsen momenter af frihed, når kroppens indbyggede balance genoprettes, og de kan græde af glæde over at være i stand til at tage strømper på uden smerter.

Desuden tilbyder jeg de kraftfulde og rene olier fra doTERRA til hele landet. De olier ramte mig på en så gennemborende måde, at jeg måtte have dem med i min business. Måske kender du essentielle olier allerede. Og ja, de dufter skønt, men de kan også bruges terapeutisk og forløsende, og hver olie har sit eget tema. Jeg har oplevet de vildeste forløsninger på nogle af mine personlige temaer. Og tænk sig, at jeg, der jo er typen, som elsker at arbejde alene og nyder mit eget selskab, oplevede også behovet for at være i et team. Det er faktisk også et mirakel, for det er virkelig et nyt selvbillede.

Når tågen letter

Mit nyeste personlige mirakel fandt sted i sidste uge, hvor oliengruppen fik en fælles fjernhealing. Jeg havde sendt min intention afsted og formåede at være det sted, hvor min hjerne var slået fra på en måde, så jeg ikke prøvede at regne alt muligt eller umuligt ud. Det har jeg brugt mange år på at mestre, men bare rolig – det bliver en anden gang, jeg skriver om det. Jeg var i en tilstand af årvågenhed, og pludselig mærkede jeg, at området bag min pande ændrede sig. Det føltes bogstavelig talt som om mange års tåge lettede, og siden har jeg følt mig rundt på gulvet, da tågen har skabt plads til nye veje, som jeg skal lære at navigere i.

I perioden op til healingen havde jeg brugt InTune rent intuitivt. Det er en olieblanding, som står for kontakten med nuet. Sindet bliver stille, og vi finder ind i et nærvær, hvor vi får kapacitet til at håndtere en tanke ad gangen. Den er genial til typer, som fortaber sig i tankespind og derfor ikke får handlet på det logiske næste skridt. Jeg er sikker på, at InTune også har været med til at skabe vejen til at slippe af med min tåge.

Erfaringerne med InTune er i øvrigt, at den hjælper både børn og voksne med mere alvorlige opmærksomhedsforstyrrelser. Det giver så god mening for mig. Mine utallige tanker og forestillinger kan i den grad komme til at stå i vejen for at være i nuet.

Så jeg håber, kære læser, at du har fået øjnene endnu mere op for de små ting, som i virkeligheden er store. Jesus skabte gigantiske mirakler, men mindre er også stort.

Til sidst siger jeg tusind tak til Alicia for at invitere mig til at være fast gæsteblogger. Vi høres ved i næste måned.

Du kan læse mere her www.sensoriet.dk

Helle Sune Jensen er uddannet i Alexander teknik og guider med doTERRA olier. Hun elsker naturen og ser skønhed i alle ting. Hun er jordbunden og har en humor og passion der skinner ud af hende. Hun er et væld af ideer og tanker. https://sensoriet.dk/

Denne uges 5 minutter med Alicia kan du finde her:

Du kan måske også lide