Hvilket dyr er du?

Jeg havde en kvinde i dag, der fortalte mig, hvordan jeg skulle reagere i en situation. Hun var meget sat i sin opfattelse af, hvordan min verden var. Der var ingen tvivl om, at hun mente, at hun havde den rigtige mening om verden. 

Jeg kunne sige alle mulige ting til hende og forklare, hvordan hun tog fejl. Det gjorde jeg ikke, men lod hende tale om alle de ting, hun fandt så vigtige, for at sige jeg var ikke enig. T. D. Jakes har sagt det rigtig fint. ”Når du er en giraf og får kritik fra skildpadder, så rapporterer de fra deres synsvinkel i den højde, hvor de er” 

Jeg tænker tit at folk taler ud fra, hvor de er og kan ikke se det fra det sted, andre er. Det gør også, at det kan være lettere ikke at tage det personligt og ind. Det fortæller rigtig meget om, hvor de er i deres liv og ikke særlig meget om, hvor andre er i deres liv. 

Når du hører nogen tale om, hvordan du skal være, tænke eller synes, så husk at det kan være, at de er en skildpadde, der ikke ser det fra din synsvinkel. 

Om to dage skal jeg holde foredrag, og jeg glæder mig. Jeg vil skrive lidt mere om, hvordan jeg finder frem til de ting, jeg skal sige.

Du kan måske også lide

6 comments

 1. En BJØRN. Det er dog ud fra min indianske tro/verden. Det er et af mine kraftdyr/ guider og så føler jeg mig i “et” med den. Det du skriver giver megen mening. En vigtig viden at have, så man kan undgå unødvendige og opslidende diskutioner. Deres problem hvis de synes jeg er tosset udfra hvad jeg siger og tror på, men ingen grund til at bruge energi på at forklare noget til nogen som ikke er modtagelig….

 2. Elsker den betragtning du kom med der. Tak den tager jeg til mig. Møder den så tit i hverdagen. God dag til dig.:-D

 3. Nogle gange en ensom ulv
  Og så håber jeg det bliver en sommerfugl og jeg lige nu er larven, der snart bliver en smuk sommerfugl ( men det er måske ønske tænkning hehe).

   1. Det var sødt sagt søde Ellie
    Må holde fast i troen, at det bliver bedre