Hvor kommer sjæle fra?

Hvor kommer sjæle fra?

Jeg har i dag haft noget, jeg kalder Q&A. Det er, hvor jeg stiller op til, at alle kan stille spørgsmål til mig, om det jeg kan. Der er ikke personlige spørgsmål imellem som ”Kan du tale med min mormor, og hvad siger hun”. 

Det er udelukkende spørgsmål om den verden, jeg arbejder med. Hvilket giver meget spændende spørgsmål fra mennesker, der ikke altid har så stor indsigt. 

Et af de spørgsmål, jeg virkelig får tit, er, hvordan opstår sjæle, og hvor kommer de fra. Jeg svarer som regel, at det ved jeg ikke, og jeg er egentlig også ligeglad. Det provokerer mange, at jeg reelt set ikke bekymrer mig om det. Jeg bruger spirit i min hverdag, og når jeg skal hjælpe mennesker. Det er ikke en ting, jeg som sådan tænker over eller har lyst til at grave i. Det vigtigste er, at jeg kan kommunikere med spirit. 

Jeg er sikker på, at hvis jeg ville, kunne jeg få rigtig mange ting at vide, men det er ikke der, min energi skal være. 

Det er sjove spørgsmål, folk kommer med, og et andet, jeg tit får, er, om mennesker og dyr bliver blandet i inkarnationer. Hvis man kommer herned igen, kan man så blive et dyr i stedet. I min verden er svaret nej. Dyr for sig og mennesker for sig. 

Jeg glæder mig til august, hvor vi skal have Soulchat igen. Den 9. august kl. 20, er der Soulchat i bloggen. Jeg skriver meget mere om det snart igen.

Du kan måske også lide