Hvordan ser du din skønhed?

Jeg havde alle mulige fine ord og tanker til min blog i dag.
så skrev en fantastisk kvinde at jeg skulle se en lille film. En lille film der er en del af DOVE reklamerne.

Jeg må indrømme tårene løb ned over mit ansigt da jeg så den. Det er essensen af mange kvinders problem. At de ikke ser den skønhed og personlighed vi ser i andre.

Jeg er kendt for ikke at kunne huske hvad folk har på, hvordan de ser ud og til tider ansigter. Det er fordi jeg ser deres sjæl, jeg ser ind i dem. Det er ikke vigtigt om de er gudinde smukke hvis de ikke er gode mennesker. Modeidealer og vægt regimer gør vi opfatter smuk og skøn som noget ydre og ikke noget indre.

Jeg ville ønske alle kunne se denne film og se hvordan andre ser dem. Ikke se alle de fejl vi er så gode til at beskrive for om os selv.

Jeg håber du ser de smukke ting du indeholder.

Hvad er de bedste ydre ting ved dig?

Du kan måske også lide

1 comment