Hvorfor jeg ikke vil tjene 500.000 kr. på 7 måneder!

Hvorfor jeg ikke vil tjene 500.000 kr. på 7 måneder!

 

Jeg ser rigtig mange opslag på Facebook om, hvor mange penge folk har tjent på næsten ingen tid. Det handler altid om, at de skal hjælpe andre til at gøre det samme. Jeg har en dyb respekt for, at de har gjort det, MEN det er ikke virkelighed for alle. Det er det overhovedet slet ikke – på nogen måde.

For mig handler det om noget helt andet. Det handler om connection. Jeg ville elske at tjene mange penge og ikke skulle bekymres over penge, men det vil jeg ikke på bekostning af connections mellem mennesker.
For mig handler det om at connecte med de mennesker, jeg hjælper og arbejder med og den forbindelse, jeg har til universet.

Opslag på de sociale medier om andres vej til masser af penge har fokus på, hvordan de kan lære andre det samme. Jeg kan ikke mærke dem. I min verden handler det om connection, og jeg ikke mærke den connection. Jeg ser pengene, og hvordan de gerne vil arbejde, men ikke hvem de er, hvad deres værdier er, eller hvor deres passion er henne.

Det er essentielt for mig at vide, hvilket menneske det er og med hvilke værdier og sjæl. Jeg fik i dag en besked fra en kvinde, jeg har hjulpet, der blot sagde: “Du er en engel, tak fordi du er dig”. Intet andet. Jeg ved, at der var den connection, jeg taler om. Hun følte, at jeg så, hørte og hjalp hende. Det er essensen af livet, at blive set, hørt og mærket.

Så næste gang du ser et opslag om at tjene enorme mængder af penge på ingen tid, så læn dig tilbage og tænk over den connection. Det kunne handle om forbindelsen til dig selv, din sjæl, andre eller dit liv. Det handler om at connecte.

 

Du kan måske også lide