Interview – Sebbastian Munk Lorantius

Jeg har fået lov til at interviewe Sebbastian Munk Lorantius. Han er et af de mennesker, der hænger fast i bevidstheden når man har mødt ham. Han er kendt som clairvoyant blandt andet fra ’Fornemmelse for mord’ på Kanal 5 og for sit arbejde som medium og underviser. Han er derudover en fantastisk skuespiller, som har erfaring fra flere ting.

Du kan finde Sebbastian her https://www.facebook.com/sebbastianlukaz.munklorantius

Og på hans hjemmeside http://sebbastianlorantius.dk/

Jeg er meget glad for at jeg har fået lov til at interviewe ham som den første i min serie med interviews.

 

 

# 1 – Hvordan opfatter du spiritualitet ?

– Spiritualitet for mig er først og fremmest et vidt begreb. For spiritualiteten for mig, er nødvendigvis ikke det samme for dig. Eller for Hr. Jensen henne på den anden side af vejen. Eller for Dalai Lama. Det er min overbevisning at spiritualitet dækker over sammenslutningen af personlig og åndelig udvikling igennem reinkarnation. Spiritualitet går i mine øjne ud på at blive den bedste udgave af sig selv og at være næstekærlig i sine handlinger. På vejen møder vi dog også karma, som spiritualiteten også dækker over.

Næstekærligheden består også i at have en respekt for de forskellige religioner, og ikke nødvendigvis en forståelse. Men respekt. Spiritualitet for mig er ikke en religion, men mere et livssyn eller livsfilosofi som vedrører åndeligheden, næstekærligheden samt troen på at vi lever videre og kan, i samarbejde med den åndelige verden, udvikle os. Spiritualitet for mig er også evnen til at kunne leve i nuet, og ikke handle overilet og derfor risikerer at komme ud af balance. Spiritualitet for mig, er troen på at der er en åndelig verden, som vi kan kommunikere med og for mig er spiritualitet i den grad også det, at være i bedst mulig balance med sig selv.

#2 – Hvad er din livsfilosofi ?

– Min livsfilosofi er spiritualiteten. Det er ikke min religion, men mit livssyn. Jeg har altid vidst, at der på en eller anden måde var en højere guddom end den, vi normalt befinder os i, her på jorden. Noget der er mere og højere udviklet rent åndeligt. Men det betyder også at jeg tidligere har været forvirret. Jeg har været ateist. Jeg har været kristen, ja endda gået på evangelist-skole. Og en kort overgang i mine teenage-år var jeg meget fascineret af rastafarianismen. Alt dette skulle jeg gå og funderer over, før jeg fandt ud af, at der rent faktisk fandtes en åndeverden.

#3 – Hvem er en inspiration for dig ?

– Hvert et menneske jeg møder og har mødt, har inspireret mig. Og gør det stadigvæk. Dog har der været små lyspunkter i mit liv, hvor jeg er blevet stærkt påvirket af andre menneskers måde at være på og leve på. Min x-kæreste er en inspiration for mig, fordi hun var med til at udvikle mig til der hvor jeg står i dag, samt give mig indblik i, at det er så vigtigt at man har respekt for hinanden. Min gamle kontaktlærer på min efterskole tilbage i 2010/2011. Han er også en stor inspiration for mig. Han introducerede mig til spiritualitet, jordforbindelse, og dét at være forbundet med sin egen krop. Min mor, far og bror er også en inspiration for mig. De har lært mig at arbejde betaler sig. Intet kommer af sig selv.

En anden inspiration i livet er min tidligere læremester og bekendte Lone Hertz. Hun har hjulpet mig igennem alle slags situationer i mit liv med altid gode råd og andet hjælp. Hun er en inspiration for mig, fordi hun har givet mig troen på, at med næstekærlighed og hjertevarme, kommer man ind på det rette spor i sit liv. Et andet menneske, der er en kæmpe inspiration for mig, er min kæreste. Hun har lært mig at kærlighed ingen alder har, at man sagtens kan være bedsteven med sin kæreste, at tillid er noget af det vigtigste, at det at lytte er vigtigt, og at få sat ord på de ting man føler og vil. Det beundrer jeg hende meget for.

#4 – Hvad er det vigtigste i dit forhold til andre mennesker ?

– At jeg får set mennesker, hvor de er nu. Ikke hvor de har været eller hvor de skal hen, men hvor de er nu. Det er vigtigt for mig, da nuet kan betyder meget mere end man tror.

#5 – Hvad er du mest taknemmelig for ?

– Jeg er taknemmelig for at den åndelige verden har givet mig lov til at arbejde med det, jeg allerbedst kan lide – Samt at jeg har sådan en fantastisk kæreste, som jeg nu en gang har. Jeg føler mig meget heldig og taknemmelig for, at man kan møde sådan et menneske, som hun er.

#6 – Hvad giver dig glæde?

– Det giver mig glæde at lave det jeg kan lide. At arbejde med de ting, jeg elsker. At have dem omkring mig jeg har. At jeg har fået den gave det er, at få lov til at udvikle sig i livet.

#7 – Hvad er det vigtigste du har har lært i livet indtil nu ?

– Årh, jeg har lært meget. Jeg har lært at hvis man har hjertet med i alt hvad man gør, så kan det ikke gå helt galt. Men det vigtigste jeg har lært indtil nu, er altid at følge min mavefornemmelse og bruge min intuition.

#8 – Hvad kan skræmme dig ?

– Som alle andre mennesker kan jeg blive skræmt, hvis der foregår noget, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. Hvis det føles ubehageligt og det er uvant. Så kan jeg blive skræmt.

#9 – Hvad gør du når du skal slappe af ?

– Når jeg skal slappe af, bruger jeg en af disse fem ting som afslapnings-“midler”: Jeg er sammen med min kæreste. Jeg hygger med min familie. Jeg går i bad. Jeg er sammen med venner. Jeg ligger mig på min seng med lukkede øjne uden at planlægge, hvornår jeg skal stå op igen.

#10 – Hvis livet har sendt dig på en mission – hvad er det så for en mission?

– Jeg tror ikke på, at det enkelte liv sender en på en mission. Vi har alle en mission. En mission der er ens for os alle, som går igen og igen i reinkarnation. At blive den bedste udgave af sig selv og at kende sig selv ud og ind, og at man er 100 % accepteret af sig selv, samt at vi på alle leder og kanter accepterer vores medmennesker, som de er. Det er hvad jeg tror “vores” mission går ud på.

#11 – Hvad ville du sige til andre, hvis du fik modet til at turde sige alt ?

– Jeg ville sige: Græd de tårer der skal grædes. Grin så meget, at du får ondt i maven. Elsk så du får ondt i underlivet. Had nogle mennesker, så du får lært at tilgive og give slip og forløse. Og sidst men ikke mindst: Gør hvad DU vil, her og nu, og lad ikke livet, mennesker eller dig selv, begrænse og stoppe dig i dét.

#12 – Hvad har været dit livs kamp indtil nu ?

– Jeg har haft mange kampe. Men en af dem er helt klart at kæmpe mig ud af min barndom og op til at blive det menneske, jeg er i dag.

#13 – Hvilken ting /hvem kan du ikke leve uden ?

– Min familie. Min kæreste. Mine venner. Mine klienter. Mine kollegaer. Mine medmennesker. Mine afdøde. Mine åndelige guider. INGEN. Vi har brug for hinanden – Alle sammen. Og ting jeg ikke kan leve uden? Min mobil. For hvordan ellers skulle jeg så have kontakt?

#14 – Hvilken afdød ville du gerne møde ?

– Uf, der er mange! Vil gerne have et fysisk gensyn med min oldefar, hvis 80 års fødselsdag jeg er født på. Ellers ville jeg gerne møde min morfar, farfar og farmor. Personer jeg aldrig tidligere har mødt fysisk. Og nåh ja – Så ville det da ikke gøre noget at møde mine åndelige vejledere fysisk også. Det kunne da være lidt cool.

#15 – Hvad vil du gerne huskes for ?

– Ganske enkelt; Jeg vil gerne huskes for at være mig.

#16 – Hvad for en bog ville du anbefale alle at læse?

– Jeg vil klart anbefale ALLE mennesker, at læse selvbiografierne af Pusle Helmuth “Pusle – En personlig historie”, Gordon Smith’s “Den utrolige sandhed” samt Lisbet Dahls “At overkomme livet” – allesammen kommer de ind på, hvad det i mine øjne, vil sige – At leve.

 

Du kan måske også lide

7 comments

  1. Spændnede læsning.

    Holder af dine værdier og holdninger og tingene, det giver god mening nede i min mave og nogle af mine egne værdier.

    Held og lykke til dig Sebbastian 🙂

  2. Dejligt interview 🙂 Glæder mig til at følge din interviewrække. Synes det er nogle super interessante spørgsmål du får stillet <3

  3. Det er simpelthen så spændende, at du nu har kastet dig ud i denne række af interviews!!
    Jeg er helt sikker på, at det bliver en kæmpe succes og skønt at du starter med en som Sebbastian 🙂

  4. Meget tankevækkende interview. Der er meget man kan lære om sig selv ved at læse andres udsagn om lige præcis de emner der bliver spurgt ind til. Specielt Sebbastians livssyn og syn på hans medmennesker kan jeg lære meget af. jeg synes selv at jeg prøver at være et godt menneske, men man kan altid gøre det bedre og hans synspunkter giver mig stof til eftertanke. Jeg kan bestemt lære meget af dette interview. Tak Søde Astrid for at interviewe Sebbastian og tak til Sebbastian for at dele hans livssyn og holdninger med os andre. jeg glæder mig til at læse og lære af det næste.