Interview – Amanda Sisse Glæsner

Jeg har haft den store fornøjelse at møde Amanda Sisse, som er kendt fra de unge mødre. Hun er en helt fantastisk kvinde. Jeg ved, at mange har en forudindtaget ide om, hvordan hun er, men jeg var ret sikker på, at hun var skøn. Jeg fik, som så mange gange før, ret.

Jeg kan se hendes kærlighed til hendes søn og den måde, hun tænker over alting. Hun er et meget spirituelt menneske, der nok skal nå meget langt i livet. Jeg er virkelig glad for at have mødt hende.

Du kan finde hendes hjemmeside her: http://amandasisse.dk/

Hun er på Facebook her: Amanda Sisse

#1 – Hvordan opfatter du spiritualitet?

Jeg tænker på det som en ting, vi ikke kan se. Der er mere mellem himmel og jord, vi ikke kan røre og der kommer spiritualitet ind. Det er noget, vi skal tro på. Noget, jeg ved, er der men ikke helt kan forklare.

# 2 – Hvad er din livsfilosofi?

Jeg tror ikke, jeg det helt har på plads endnu. Det kommer nok men ikke endnu.

#3 – Hvem er en inspiration for dig?

Min mor er en stor inspiration. Min mor og jeg er meget ens, og jeg har lært så meget af hende.

#4 – Hvad gør dig vred?

Rigtig mange ting gør mig vred, men især uretfærdighed. Både når jeg selv bliver behandlet uretfærdigt, men også når andre gør. Det er bare uretfærdighed på alle måder, der gør mig meget vred.

#5 – Hvad er det vigtigste i dit forhold til andre mennesker?

Respekt, den gode respekt. Den, hvor man ikke er bange, men fin ren respekt. Hjælpsomhed og det at være der for andre, er nogle af de vigtigste ting. Hvis ikke man er hjælpsom og prøver sit bedste at være der for andre, så mangler man noget.

#6 – Hvad er du mest taknemmelig for?

Mit barn, uden tvivl. Han er virkelig skøn. Jeg er taknemlig for at være i live efter et hårdt liv i mine teenageår. Jeg er også virkelig taknemlig for mine forældre. De har gjort meget for mig.

#7 – Hvad giver dig glæde?

Min søn, mine veninder og min mor. Jeg elsker også gaver, både at få men også at give gaver. Jeg mener ikke, at man altid skal have gave eller store gaver, men når jeg får en lille blomst, der er plukket til mig på vejen, bliver jeg også meget glad. Det handler om tanken bag gaven.

#8 – Hvad er det vigtigste du har lært i livet indtil nu?

Jeg har lært, at det er hårdt at leve, og at der skal arbejdes på at være til stede hver dag. Mentalt arbejde på at komme videre i livet.

#9 – Hvad kan skræmme dig?

Fremtiden kan skræmme mig. Jeg har været meget igennem, og det ville være rart at vide, at det er nemmere i fremtiden. Det ukendte kan godt være skræmmende samtidig med, at det er spændende.

#10 – Hvad gør du når du skal slappe af?

Jeg er ikke særlig god til at slappe af og bare lave ingenting. Når jeg endelig skal slappe helt af, så hører jeg beroligende musik og guidet meditation. Det gør jeg kommer helt ned i gear.

#11 – Hvis livet har sendt dig på en mission – hvad er det så for en?

Jeg tror min mission er at hjælpe unge piger, som jeg har selv har været. Unge piger der har det svært. Jeg vil gerne kunne gøre en forskel, for ingen burde være der, hvor jeg har været.

#12 – Hvad ville du sige til andre, hvis du fik modet til at turde sige alt?

Jeg synes selv, at jeg er meget åben og siger det, jeg vil, når det kommer til stykket. Til tider har jeg lyst til at skrige over alting, men sådan har de fleste det nok.

#13 – Hvad har været dit livs kamp indtil nu?

Mine teenageår hvor jeg har lært så meget. De har været så svære for mig, og det har været en kamp, at finde det spor jeg skulle lande i.

#14 – Hvilken ting /hvem kan du ikke leve uden?

Min søn. Han er virkelig skøn, og jeg ville ikke kunne leve uden ham. Hvis vi skal være mindre seriøse så min telefon og computer. Det ville være rigtig svært at skulle undvære i det daglige liv.

#15 – Hvilken afdød ville du gerne møde?

Jeg havde en veninde, der døde, min bedste veninde. Hende ville jeg rigtig gerne møde igen og min farmor. Jeg fik ikke sagt ordentligt farvel, hvis man kan det.

#16 – Hvad vil du gerne huskes for?

At jeg har været en god mor. At jeg har været et godt menneske.

#17 – Hvilken bog vil du anbefale alle at læse?

Jeg læser ikke mange bøger, for jeg har et travlt liv, men når jeg læser bøger eller hører dem, så er det krimier. En rigtig god tysk bog er ”et mishandlet barn”. Den er virkelig klam og spændende på samme tid. Den burde alle læse, det giver tanker.

2 comments

  1. jeg kender hende ikke, ej heller fra tv, men kan fornemme hendes tidligere modgang. Men det er så stort, når man læse at hun stadig tror, håber og ser det gode i mennesker og livet, at kærligheden ikke er forsvundet.
    Jeg er kommet frem til at det ikke er andre mennesker der er ond imod een, men een selv der ikke har taget ansvar for sig selv og ladet andre gøre een ondt, ikke sagt fra. Mennesker kan kun gøre een ondt, hvis man giver dem lov. Ved godt det lyder pralende, men jeg tror på det, og arbejder på at nå derhen selv følelsesmæssigt.
    Ønsker hende alt godt.

    1. Hun er et skønt menneske og en rigtig god mor 🙂 Hun er på alle måder vokset med opgaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *