Intuitiv øvelse 2

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

På mandag morgen kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

 

Du kan måske også lide

15 comments

 1. Jeg får følgende fornemmelse:
  Inovativ. Iværksætter. Succesfuld arbejdsliv. Har arbejdet hårdt for sin status. Varm og elskelig men med en lidt hård måde at vise det til sine nære. Jeg Mærker meget varme og kærlighed. Omfavnende.
  Får lige ordene: “My way or the highway” …..

  1. Jeg får følgende fornemmelse:
   Inovativ. Iværksætter. Succesfuld arbejdsliv. Har arbejdet hårdt for sin status. Varm og elskelig men med en lidt hård måde at vise det til sine nære. Jeg Mærker meget varme og kærlighed. Omfavnende.
   Får lige ordene: “My way or the highway” …..
   Fornemmer at han var tydelig – man kunne stole på ham. Respekteret (I hvert fald i erhvervslivet) …. (flyve /helikopter… )
   Fornemmer en spænding i brystkassen… muligvis lungerne. …

 2. Jeg fik det her ind om manden, han var en kærlig familie far, meget hårdt arbejdende mand. Han var bankmand eller også arbejdet han med økonomi. Han var en populær herre, som andre godt kunne lide. Jeg får samtidig en meget mærkelig fornemmelse af, at han er blevet slået ihjel eller er blevet gjort fortræd. Der var nogle som var misundelig, over den succes han havde. Det er hvad jeg får ind

 3. Jeg får lyst til at grine. Jeg får hele tiden tegninger ind. Tegneserier. Jeg fornemmer dog at han var designer og var betragtet som meget dygtig af kolleger. Arbejdede hårdt, men havde en legende energi i sit arbejde. Måske blev han inspireret af tegneserier? Hans hustru bakkede ham 100% op i hans karriere.
  Alligevel havde han depressive perioder, hvor han mistede troen på eget værd. I de perioder støttende han sig meget til sin hustru, der elskede ham højt.
  De havde tre børn. To piger og en dreng.
  De boede i en storby, for han havde det bedst med liv omkring sig.
  Han døde stille i sin seng, med hustru ved sin side.

 4. En splittet person… Med en dybde og en familie følelse… Men samtidig også i en position som krævede den hårde side… Enten elskede man ham eller hadede ham for hans gøren… Tror ik nødvendigvis hans hårde side var i erhvervslivet….

 5. Hver gang jeg kigger på billedet, får jeg en hurtigere vejrtrækning, blir næsten forpustet.
  Ikke decideret trykken for brystet, men ubehag, og hurtigere vejrtrækning.
  Får ikke rigtig noget ind, andet end han virker som en rar mand.
  Blir ligesom blokeret for tanker, og mister hurtigt fokus. Æv

 6. Jeg har ingen evner, men jeg leger lige med, fordi jeg er nysgerrig 🙂
  Lige da jeg så billedet, tænkte jeg, at han var sælger, eller noget der ligner. Typen, der kan sælge sand i Sahara. Dygtig, men en af dem, hvor ambition kommer før empati, og derfor heller ikke en, som man kan stole på.
  Mit umiddelbare indtryk: Han ville være god som skurk i en børnefilm 😉
  Men.
  Ligeså snart jeg havde tænkt de tanker, kom der en ny bølge, der sagde noget andet. Der er varme i hans øjne og hans smil. Det virker ikke påtaget. Han er en mand, som er rar.
  Og så kan det godt være, at han var sælger eller noget, der ligner (med al respekt 🙂 ), men han var en god mand, som arbejdede hårdt.
  Jeg ved ikke, hvordan han døde. Umiddelbart tænker jeg, at det ikke var dramatisk. Han sov stille ind eller døde uventet i en høj alder – naturligt. Og han var elsket.
  Bare lidt uheldig med et udseende, der får nogle ( 😉 ) til at tænke ‘skurk’ 😉

 7. Det der dukkede op hos mig var først et stik i brystet – jeg syntes det er lidt svært da der ikke rigtig kom så meget og det er svagt – men jeg følte en form for lethed – tror også der var latter med ind over – de ord der dukkede op var: 1946, frikadeller, dansk amerikaner, traditioner, vil gerne drive det noget stort, anker.
  Spændende at læse på mandag ? tak for denne mulighed ?

 8. Uha, jeg er et helt andet sted. Jeg kan ikke lide ham slet ikke. Får billeder ind om Tyskland, autoritet i familien og likvidering.

 9. Levemand,trives godt udendørs ,let til grin,men også en bestemt mand ,nærmest hård.død af kræft eller lign sygdom,noget med lungerne ..show business af en slags..umiddelbart bryder jeg mig ikke om ham,når jeg kigger på ham ,men når jeg mærker efter,så kan jeg mærke hans lune/varme ,som tiltaler mig.

 10. Hvilken personlighed
  Han er åben, og inde for den kreative verden.
  Mener det er musiker. Han virker varm i udstrålingen. Smilerynkerne omkringen øjenene synes han har haft mange sjove livsbekræftende dage.
  Derved osse levet et hårdt liv, hvor alkohol også har været tilstede,-måske rejst meget med turne’ inde for musikverden. Et stort orkester. Musikinstrumenter tror jeg er et messing blæse instrument eller klarinet. Han har tjent godt med penge. Hans øjne tyder på han har nogle helbredsmæssige stofskifte problemer..
  Kan osse have haft noget med lever.
  Han har 2-3 børn,- mener det er 2 piger og en dreng , eller en af hver.
  Han ville gerne have været mere hjemme , men arbejdet har trukket ham i første række.
  Så hans kvinde har være meget omkring det hele. Når han var hjemme var han der til gengæld.
  Man kunne godt stole på ham. Han røg cigaretter. Han døde stille og roligt.

  En ekstra kommentar der slog mig, da jeg så

  My way …. Var jeg bisatte min mor d.29.09.15

  Og i kirken blev sunget ” my way “af Frank Sinatra,- så det gibbede lige i mig, da jeg så Tanjas skriv…

  Line

 11. Jeg kan slet ikke lide ham. Han har noget over sig, som jeg ikke helt kan finde ud af hvad er. På mig virker han som en person ude og en anden hjemme, men der er noget som tricker ved ham.