Intuitiv øvelse 3

Intuitiv Øvelse 3

Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind.

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er:

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

Fredag den 6. november, kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Jeg vil gøre opmærksom på, at det ikke er en konkurrence men en mulighed for at teste sine evner af.

intuition3

Du kan måske også lide

14 comments

 1. Pyha, sådan et helt almindeligt lidt fortabt blik, og alligevel får jeg kvælningsfornemmelse.

  1. Psykopat der har flere børnlig på samvittigheden. Indesluttet person med et mærkeligt forhold til sin mor.Det er hvad jeg fornemmer.

 2. Han ser psykopatisk ud. Mangler empati i blikket og ser ud som om han bærer på noget mørkt og grumt.
  Han ligner en der kan overtale folk til en masse de ikke har lyst til.
  Tror måske han har oplevet massivt svigt i sit liv.
  Ked af mine ord men det er det jeg ser når jeg kigger på ham.

 3. Jeg får voldsom hjertebanken, sådan adrenalin-kick.
  Jeg mærker en stærk beslutsomhed, “satser alt”.
  I første omgang troede jeg han havde været med i noget terror (flykapring), men da jeg kigger på ham for anden gang, tror jeg han har været med i planlægningen af en storslået aktion: måske røveri.
  Teknisk uddannet og det var hans rolle i aktionen. Sindssyg godt begavet.
  Jeg tror, han blev skudt i brystet eller maven.
  Familie får jeg ingenting om.

 4. Far, noget med 2 børn, ikke sammen med moderen til børnene, ex’en kan ikke lide ham, involveret i noget kriminelt, ikke nulevende.

 5. Hans øjne stirrende hårde og kolde uden empatiske følelser. Virker stimatiseret. Utiltalende. Han er en lonly rider. Han har ikke noget ægteskab.
  Han har en slem fortid , og uren samvittighed.
  Jeg tror ikke han har noget arbejde. Noget er stimatiseret… Tror han har gjort noget ondt i livet. Han virker frastødende og uhyggelig.
  Han lever ikke mere indvendig eller osse er han fysisk død … Noget er dødt … Det her var en meget mørk udfordring. Puuha men osse spændende

 6. hjertebanken og trykken i hovedet når jeg ser på ham og ordet morder dukker frem med det samme.fortabt sjæl,lærer og far dukker lige ledes op.hævngerrig samt hustru og manipulerende popper ligeledes op

 7. Får også det indtryk ved første øjekast, at han ikke virker så rar, først noget med fly, men så noget omkring kemi-fysik. Han virker kontrollerende, beregnende og stiv i det. Og så tænker jeg, tænk nu hvis, det er en stakkels lærer fra USA, der lige har mistet sine kone og børn. Og jeg mærker fysisk kulde. Jeg ville ikke stole på ham. Han har (havde) et job, hvor han en enerådig. Tror ikke han lever mere.

  1. Ved godt hvem han er – faldt “næsten” tilfældigvis over ham. Hvordan kontrollerer – sorterer man i det ubevidste med det bevidste – altså hvordan skelner man mellem ønsketænkning og “signaler”?

   1. Langt hen af vejen er det øvelse for det kommer med erfaringen om hvad der føles hvordan. Det handler rigtig meget om at kunne genkende den ene slags følelser fra den anden slags input.

 8. Opfinder eller opstarter af et eller andet. Han ønsker egentlig ikke at være i søgelyset, vil bare arbejde med det han troede på. Han dødede stille og roligt i familiens skød. Der var intet ondt i ham, men han kunne virke egoistisk, fordi han var så koncentreret om det han lavede.Han gjorde en forskel.
  Ved ikke hvorfor, men jeg bliver ved at få noget ind, som gør jeg bliver i tvivl om han er død……