Intuitiv øvelse 4

øvelse (2)Jeg sætter et billede ind af en person, uden at skrive noget om personen. Så skal du stille ind på billedet og skrive, hvad du får ind. 

Når du skal have noget ind, er det vigtigt, at du trækker vejret dybt og mærker efter. Der er ingen følelser, der er forkerte, så alt skal registreres. Hvis du genkender vedkommende så vær sød ikke at skrive noget. Det er vigtigt, at folk får mest muligt ud af det. 

De spørgsmål, du kan stille for at få ting klarere ind, er: 

Hvad for en type person er det?

Er det en person du kan stole på?

Hvad for følelser får du ind om personen?

Hvad kan du lide ved personen?

Hvad kan du ikke lide ved personen?

Hvordan døde personen?

Hvad lavede personen?

Var personen elsket? 

Skriv det som kommentar i bloggen og læs, hvad andre skriver. 

Når du har gjort det, skal du slippe det, du får ind, igen. Det kan være nemt for nogen, men hvis du har svært ved det, kan du trække vejret dybt og roligt 3 gange. Du siger stille, at du beder om hjælp til at slippe den person på billedet. 

Fredag, kommer svaret på, hvem det er, hvad for et menneske det var samt andre detaljer. 

Du kan måske også lide

10 comments

 1. Okay, jeg prøver ? Jeg tænker, at han er en eller anden idealistisk politikker, måske fra Norge. Måske har han siddet i fængsel? Tror ikke han er gift. Storhedstid omkring 1950’erne? Venter spændt på resultatet ?

 2. Jeg tror han var en meget bestemt person, villig til at kæmpe for at nå sine mål, på trods af han ikke kommer fra gode kår er han besluttet at det ikke er hans skæbne. Jeg tror han er er beskytter- type men det er få i hans omgangs kreds der mærker det, de skal lære at klare sig selv..
  Man kan stole på at han er ærlig omkring sig selv og hans holdninger. Men jeg tror det er svært for ham at være der når det er svaghed og følelser det gælder.
  Jeg tror han var selvstændig, men på billedet er han ikke kommet langt i sin karriere endnu. Men han har et mål og jeg tror han nåede det. Jeg tror krigen ( 2ww) satte skub i karrieren.
  Jeg tror han døde på toppen men ikke gammel. Jeg tror han var mere respekteret end elsket.

 3. Først får jeg skør, skjult glad, atomer ind. Så tænker jeg der er noget galt, især med venstre hånd, der er noget forkert ved billedet, ensom. Ellers er jeg bare tom, derfor prøver jeg de øvelser der er. Jeg lukker øjnene og bliver svimmel får lidt kvalme. Holder en lille pause og prøver igen og får lyst til at kalde ham Peter. Mine øjne er stadig lukket men jeg oplever at der er lyse ringe der kører mod centrum, som lydbølger. Synes det er mærkeligt. Prøver igen og bølgerne er tilbage, nu ændre de sig til store bølger der går ind mod min næseryg. og jeg mærker et tryk der mellem øjnene øverst ved næsen. Så jeg tænker der er noget med havet….måske dykning. Det er min oplevelse

 4. Jeg må indrømme at jeg intet får ind – som i overhoved intet..!! Det eneste jeg kan, er at udlede fra billedet, og der ser jeg en alvorlig studentikos ung mand, der sandsynligvis er alene (udfra hans rodede hår – det ville en hustru på den tid aldrig lade sin mand gå med)
  Men på den anden side, kan han også være en munter fætter, med mange venner og let til smil og latter, der er blevet stadset op til årets fotografering.

 5. Det er første gang jeg prøver det her.Jeg fornemmer en hjertevarm familiefar,der var bygningsarbejder, han døde ved et uheld muligvis i forbindelse med et byggeri, han var en elsket fat med hang til spas og løjer. Synd at billedet ikke er større, jeg kan i hverttilfælde ikke finde ud af at lave det større. Men spændende øvelse. Obs min far kommer ind og siger at han er en fordækt type, så jeg er spændt på resultatet. <3

 6. Forsker af en art,Real,far til et par piger.kendt,vand,følsom,inteligent,hustru,død /hængning,speciel mand med specielle meninger.disse ting får jeg umiddelbart ind?

 7. Jeg bliver ved med at se noget omkring medaljer, og fornemmer det er militæret, ikke af lyst, men noget han ikke kunne komme uden om.Han var elsket, men ikke af alle, nogen følte jalousi, fordi han var så god en person. Jeg ser en kvinde der sørger over ham, da han er død, og det var ikke en naturlig død. Han ville have været præst?

 8. De andre gange har jeg tolket for meget. Denne gang prøver jeg kun at skrive præcis uden tolkning.
  Det er svært at fange noget…
  Jeg ser en skoletavle, mange timer ved den. Misforstået, ensom. Idealist.
  Jeg får faktisk ikke ret meget ind…