Jeg kan finde ting

Jeg kan finde ting

JEG BESVARER IKKE KOMMENTARER HER! AL BOOKING AF SPØRGSMÅL OG FORSVUNDNE TING SKAL IGENNEM BOOKING OG “ET SPØRGSMÅL”

DET FINDES HER: https://soulguide.dk/stil-et-spoergsmaal/


Et af de indlæg jeg har fået mest opmærksomhed på, er det her, hvor jeg skriver, at jeg kan finde ting.

Jeg skriver om min verden og en af de ting, jeg gør mest, er at finde ting til folk. Jeg har fundet alt fra mobiltelefoner til heste.

Mange siger til mig, det er umuligt at måle det, jeg gør, men det er slet ikke svært, når jeg kan finde alle mulige ting.

Jeg bliver temmelig tit tagget i facebookgrupper, når folk ikke kan finde deres ting. Sidste gang var det en kvinde, der ikke kunne finde sine nøgler, og jeg fandt dem. Fra tid til anden er der ting, jeg ikke finder, men det er fordi, jeg ikke “ser” de billeder, jeg får klart.

Jeg får opkald fra folk, der har mistet halskæder og ringe.

En halskæde

En ældre kvinde ringede engang til mig og sagde, at hun havde mistet en halskæde, hendes datter havde givet hende. Jeg fortalte hende, at den var ved et brunt sengeben, på et gulvtæppe.

Hun fortalte mig, at det havde hun altså ikke i sit hus, men jeg var temmelig sikker i min sag. Efter nogen snak frem og tilbage, opgav hun mig vist og lagde på. Jeg slap det og tænkte ikke mere over det, for jeg ville ikke miste søvn over det.

To dage senere ringede hun og fortalte, at halskæden var fundet hos hendes datter. I hendes hus ved et sengeben, i gulvtæppet. Hun fortalte mig det, fordi hun havde været sikker på, at jeg tog fejl, men det var meget præcist.

En mobiltelefon

I dag var jeg til et socialt arrangement, og en kvinde fortalte, at hendes søns mobil var væk. Det var 4 uger siden, de sidst havde set den, men pist borte var den. Jeg fortalte med det samme, at jeg mente, at den var i køkkenet. Hun var skeptisk, tror jeg, men jeg sagde, at det var helt sikkert et køleskab/hvidevarer, jeg så.

Senere i dag fik jeg så en besked fra hende. De havde fundet den bag kummefryseren, ikke langt fra køleskabet. Jeg var så glad for, at den var fundet.

Jeg elsker, når mennesker får beviser på den måde, fordi de jo ikke kan sige, at det må være et heldigt gæt eller noget i den stil. Jeg kan fortælle dig, hvis det er heldige gæt, og der er i så fald temmelig utroligt mange, så ville jeg nok også have gættet lottotal og vundet mange gange. Det har jeg ikke.

Jeg ved fra det tidligere indlæg, at der kommer mange kommentarer om at finde ting. Jeg ville elske at have tid nok til at besvare dem alle sammen, men det har jeg ikke. Derfor har jeg gratis SoulChat, som kommer i bloggen hver måned. Du kan altid læse med i bloggen og på facebook, hvor det står, nogle dage før. Den næste SoulChat er den 19. september kl 20, lige her i bloggen.

Jeg besvarer IKKE spørgsmål om forsvundne ting i dette indlæg! 

frost-on-grass-1358930_1920_306x200_crop

Du kan måske også lide

20 comments

 1. Hej jeg håber på du kan hjælpe mig.
  jeg mangler utroligt meget mit periodekort til bussen. Det har været væk i 8 dage. Jeg tog det op af et net jeg har brugt som taske. I denne weekend skal det ellers fornys og jeg er lidt nervøs for om jeg bliver nødt til at købe et helt nyt, det var dyrt. Jeg havde det sidst på mit værelse og jeg har ledt men det er umuligt for mig at finde det.
  Jeg vil forresten gerne sige, at jeg troede ikke dette talent findes og det er fantastisk at du kan hjælpe andre i disse situationer.

 2. Godmorgen. Vi står og skal rejse på ferie i næste uge og opdager så at vi mangler Williams pas Vi er dansker men bosiddende i udlandet, hvilket gør det endnu svære at få fat i et nyt samt utrygheden ved ikke st have nogen form for id. Passet er brugt i forbindelse med ansøgning til kørekort Kan du muligvis hjælpe?

  1. Normalt skal du går denne vej og booke et spørgsmål. https://soulguide.dk/stil-et-spoergsmaal/

   Den oplevelse jeg får af passet er at det er i en taske. Eller en mappe. Som om det aldrig er kommet ud af sin plads igen. Jeg kunne godt tro det er en dametaske, for jeg bliver vist over skulderen.
   Jeg får ikke en oplevelse af at det er væk, som smidt ud, bare forlagt.

 3. Hej håber du kan hjælpe.. For 10 år siden fik jeg et omega ur af min mand efter en udsendelse..som tak for min støtte. Dette ur betyder uendeligt meget for mig og har nu været væk i over et år. ALT er gennemrodet, håber du kan se hvor jeg skal kigge..

  1. Hejsa

   Jeg vil rigtig gerne hjælpe.
   Du skal gå ind igennem bookingen og booke et spørgsmål, så får du svar den vej. Jeg kan desværre ikke besvare flere gratis spørgsmål i tråden eller private beskeder.

   Mange smil
   Alicia

 4. Mit pas har været væk siden den 22. april. Det blev lagt på spisebordet og jeg kan ikke huske hvor det kom hen. Jeg har ledt i en stor kommode, skuffer, hobbykasser.

  Kan du hjælpe så bliver jeg glad?

  1. Hejsa

   Jeg vil rigtig gerne hjælpe.
   Du skal gå ind igennem bookingen og booke et spørgsmål, så får du svar den vej. Jeg kan desværre ikke besvare flere gratis spørgsmål i tråden eller private beskeder.

   Mange smil
   Alicia

  1. Som der står skrevet i indlægget så vil jeg ikke kunne svare flere kommentare i dette indlæg. Derfor skal du gå ind under Book, og booke et spørgsmål.
   Mange smil
   Alicia

 5. Min datter på 2 år har taget min vielsesring. Jeg har fundet forlovelsesringen i sofaen men ikke vielsesringen. Jeg er så ked af det og ved ikke hvor jeg skal starte med at lede

  1. Som der står øverst så svarer jeg ikke på spørgsmål i denne post. Du skal gå ind og booke et spørgsmål igennem bookingen.

 6. Kære Alicia
  Jeg har meget brug for din hjælp.
  Jeg er lige vendt hjem fra en ferie.
  Inden feruien tog jeg billeder af alle mine smykker og gente dem derefter væk.
  I går ville jeg finde mine smykker frem igen, alt andet var der hvor jeg havde gemt det, men alle mine ringe manglede.
  Jeg er meget ulykkelig over ikke at kunne finde dem, da flere af dem var arv efter min nu afdøde mor.
  Jeg har ledt og ledt hele dagen, men det er ikke lykkedes mig at finde dem.
  Vores datter passede huset mens vi var bortrejst, hun har ikke set ringene. Der er ikke tegn på indbrud
  Mon du kan hjælpe mig?
  Mvh Lone Uldall Jørgensen

 7. Hej Alicia.
  Jeg har forlagt mit pas og skal rejse på mandag. Kan du hjælpe mig her? Jeg har prøvet at kigge på booking, men kan ikke finde frem til hvilken slags jeg skal lave hos dig. På forhånd tak.
  Mvh. Katrine

 8. Hej…

  Jeg har mistet mine nøgler, jeg ledt og ledt uden det lykkes mig at finde det, har været hos hittegods, men det er pisse væk 🙁

  Kan du fornemme hvor det kan være ?

  1. Alle spørgsmål om forsvundne ting skal gå igennem https://soulguide.dk under booking hvor man kan booke et spørgsmål. Dette vil så være svar pr. mail til den tid man har bestilt. – Mange smil Alicia

 9. Hej Alicia
  jeg har gemt alle ekstra nøgler og en bilnøgle i en lille kande og kan nu efter ferien i går ikke finde den.
  Familien og jeg har ledt så mange steder og mangler dem desperat.
  Drømte jeg fandt dem men ikke hvor de var desværre.
  Bedste hilsener
  Mette

  1. Alle spørgsmål om forsvundne ting skal gå igennem https://soulguide.dk under booking hvor man kan booke et spørgsmål. Dette vil så være svar pr. mail til den tid man har bestilt. – Mange smil Alicia