Julekalender dag 14 – to vindere

Julekalender dag 14 – To vindere

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg har trukket en vinder af julekalender dag 13.

HUSK det er onsdag og du kan vinde en måned gratis i Soulguide Plus ved at svare i dag.

Jeg har fået at vide der skal være to vindere i dag, så jeg har valgt to.

Vinderne:

Kitten:

2017 vil der ske ændringer i den måde jeg bruger min energi – eller det der fylder i mit liv.

Mit svar:

2017 vil være et år med forandringer, hvor du er nødt til at se indad og passe på dig selv. Det er som om, at du er forbundet til andre med gamle ting og ikke kan løsrive dig, selv når du får besked på det. Jeg tror, at du er nødt til at omdefinere, hvordan du udnytter de ressourcer, du har. Det er et år, hvor du skal fokusere mere på dig selv og ikke hjælpe dig selv til udmattelse. Jeg hører (igen?), at en død samarit er ingen samarit, og hvis du ikke tager dig af dig selv, så bliver du udmattet.

Kamma:

Skal til et vigtigt møde med kommunen på onsdag. Kommer det at gå godt? Hvad kan jeg selv gøre for at optimere både tiden op til, selve mødet, resultatet og bagefter?

Mit svar:

Jeg tror, at mødet kommer til at gå ok. Jeg tror ikke, at du vil blive helt forstået, men dog nok til at resultatet bliver til din fordel. Det er ikke personerne, der ikke forstår men rammerne, der er svære at arbejde med. Du kan ikke gøre ret meget for at optimere mødet, men husk at det handler om samarbejde, og udgangspunktet er aldrig at sige nej uden at samarbejde. Jeg hører, at de siger samarbejde, samarbejde og mere samarbejde. Du er på rette vej.

 

Du kan måske også lide

3 comments

  1. Er der udsigt til at jeg får lov at føle kærligheden til en mand igen, og at det bliver gensidigt.

  2. Jeg savner en hobby/interesse/gøremål – til at udfylde min hverdag med, da jeg ofte bare fordriver dagen foran TV’et. Hvilken retning af interesser/gøremål kunne være godt/udviklende for mig?

  3. Jeg bekymrer mig over sygdomsniveauet i vores lille hjem. Børnene er nærmest kronisk sløje. Skal jeg være bekymret, eller er det bare vintersnue?