Julekalender dag 17

Julekalender dag 17

Nu har DU chancen for at være med hele december, og vinde både gratis spørgsmål og en måned gratis i Soulguide Plusklubben.

Du kan stille dit spørgsmål her i tråden som kommentar og hver dag kommer der en ny tråd at stille spørgsmål i. Jeg vil så vælge ET spørgsmål ud, som jeg svarer på.

Onsdag er den magiske dag. Der kan du, ved at stille spørgsmål, få en chance for at vinde en måned gratis i Soulguide Plusklubben. Det vil sige, at jeg hver onsdag trækker både et spørgsmål OG en måned gratis.

Husk at deltage hver dag, fordi den 24. trækker jeg julekalenderens store vinder, der vinder en times gratis session.

Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg anvender et plugin til at trække en vinder for mig. Det vil sige, at det er en helt tilfældig der vinder.

Vinderen:

Kamma:

Min søster er højgravid. Og 18 år yngre end jeg.
Hun har trukket sig fra mig de sidste 3 år.
Hvordan forholder jeg mig i fht hende? Vil hun lukke mig ind? Hvad skal der til?

Mit svar:

Jeg oplever det sådan, at hun har svært ved at rumme det du går igennem. Der vil være rigtig meget hun ikke kan relatere til, og derfor føler hun sig magtesløs. Jeg tror det eneste du kan gøre, er at give hende tid og omsorg når du taler med hende. Hun kommer til at have en anden forståelse, når der kommer en baby. Det er svært for hende, fordi hun har sit eget at slås med?. Tiden og livet vil gøre, at hun kommer tilbage til dig stille og roligt. Bare ikke lige nu.

Du kan måske også lide

5 comments

  1. Jeg har nogen gange på fornemmelsen, at nogen bruger min hankat til at kigge forbi. Er det mig der lægger mere i det at han til tider virke utrolig kontaktsøgende? 🙂

  2. Jeg har tilbagevendende smerter i hø. skulder og nakke, mener dog at have arbejdet med det der skulle lægge bag. Er jeg ikke nået i dybden eller lægger der andet bag?

  3. Mit spørgsmål løber på om der kommer mere ro omkring mig og sønnen i år 2017, altså finder vi mere overskud til mange af de ting som vi ikke lige magter nu og får vi nyt “liv” ind i vores familie??

  4. Jeg synes jeg er voldsomt emotionel lige for tiden. Går det snart over, og hvad er mon årsagen?